Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çocukluk Korkuları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum kaka yapmaktan korkuyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum kaka yapmaktan korkuyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sencer paşa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum kaka yapmaktan korkuyor
    Gönderim Zamanı: 16 Eki 2010 Saat 14:28
merhaba benim oğlum 3.5 yaşında 3 ay önce tuvalet eğitimine başladık idrar yapmakta hiç sıkıntımız yok gece ıslatma bile çok nadir fakat bu süre zarfında hiç isteyerek kaka yapmadı.aslında sürekli sıkıyor geri gönderiyor böyle olunca 4-5 günde bir biz zorlayarak yaptırıyoruz.doktora danıştık bize osmolak diye bir şurup verdi o yumuşatıyor fakat yinede yapmaktan korktuğu için çıkamıyor.sıkıştığı anda yatmak istiyorum diyor ve hiç kalkmıyor yataktan.ne yapacağımı şaşırdım lütfen bana yardım edin.lütfennnn
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2010 Saat 13:26
tuvalet kontrolünü kendinde olduğunu hissetmesi çocuklarda bıraksam mı bırakmasam mı tarzı çelişkiler yarartabiliyor ve ilk defa kendi iradeleriyle adım atarken bazen sıkıntı yaşayabiliyorlar. tuvalete yaptığında coşkuyla karşılayıp zorlandığında hiç tepki vermeyin, teşvik edici sözler bile ilgi olarak algılanıp ilgiyi tutma adına ttumaya devam edebilir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.