iyi çalışmalar özlem hanım. oğlum 20 aylık. son 1,5 ayını kreşte geçirdi, ancak daha küçük olduğu için iyi beslenmedi ve kilo vermeye ve hastalanmaya başladı. bu sebeple bende anneannesine götürdüm. 8 saatlik mesafeli yol var aramızda. 20 gündür orada kalıyor

. ayrılıığımızın 10. gününde görmeye gittim oğlumu. bana kötü davranmadı ama çokta ilgili değildi açıkçası. ama geceleri deliksiz uyuyordu. oysa ben yanından ayrıldıktan sonra 3-4 defa uyanıyormuş geceleri. ayrıca dede ve anneanne benden daha çook ilgileniyorlar doğruyu söylemek gerekirse. çalışan bir anne olduğum için çok zaman ayıramıyorum oğluma. ve 1 ay kadar daha kalması gerekiyor anneannesinin yanında, çünkü seminere gideceğim. size sormak istediğim, bu ayrılıkla ilgili ne düşünüyordur? bu durum oğlumun psikolojisini nasıl etkiler? onu terk ettiğimizi düşünür mü? ya da yanımıza döndüğünde bize karşı tavırları neler olur? eğer oğlumun bizden ayrı kalması telafisi güç yaralara sebebiyet verecekse, anneannesiyle birlikte eve gelmelerini isteyeceğim. ben olmasam bile en azından evde olur.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, sevgiler.