Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 13:17 |
yeşim teşekkürler güzelim.. şimdi inceliyorum hemen verdiğin linkleri... ama dedim yaa çok da gerek kalmadı gibi çözdük sayılır her ne kadar birazcık zahmetli olsa da
hande valla ne yalan söyliyim o manzarayı ilk gördüğümde ben de güldüm bıyık altından. koca adam sanki oturmuş yere çay içip (hem de kıklama) tv seyrediyor gibiydi.. birde yanında battaniyesi.. onu da almış getirmiş   doğrusun güvenlik çemberi çok önemli ama zaman zaman "oooo tamam artık burası çok güvenli oldu" diyorum ama akabinde hemen birşeyler icat ediyor Çınar..
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 13:21 |
nurten... Yazdı:
ayy burcu yazdıklarını okuyunca korkmaya başladım
benim Bilal daha 8 aylık yatağından tutunarak kalkmaya çalışıyor çok hareketli benimde senin gibi çok dikkatli olmam lazım ben sana durumumu anlatayım biz kayınvalidemlerle yaşıyoruz onlarda kapı kapatma huyu yok şimdi düşünüyorum yürüdüğünde gündüzleri ne yapsamda korusam benim halim senden daha kötü sanırım 
dış kapıyı açar açmaz merdivenler var düşününce bile kötü oldum  |
dış kapı çok ama çok önemli gerçekten.. çınar tam 1 yaşındaydı, kayınvademlerdeydik akşehirde. mutfakta oturuyorduk annemle çınar da hemen dibimizdeki koridorda takılıyordu.. biran sokak kapısının açılma sesin duydum. fırladım yerimden.. ben kapıya gidene kadar o dışarda 2 adım atmıştı bile.. bir adım daha atsa merdivenlerden aşağı düşecek.. çok korktuk tabi. ben evde o konudaki güvenliğimi çoktan almıştım bile. hani içerden kilitler var yaa. zincir değil ama.. onlardan monte ettim, bazı çelik kapılarda olmuyor ama aparat satılıyor ayrıca.. onu öyle bir yerleştirdim ki bilinç altıma. her kapıyı kapatışımda muhakkak kapatıyorum onu.. başkası kapıyı açıp kaatsa dahi muhakkak ne işim varsa o anda bırakıp kontrol eder yada kapadın mı diye sorarım.. hele artık o şuanda çok önemli çünkü kapının üzerindeki anahtarlı kısımı da, topuzlu kısımı da(2. kilit) açıyor.. tabi üst kilit için binumum materyaller kullanıyor sandalye tabura gibi 
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
begumfunda
Altın Üye
Puanlar: 3968
|
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 13:58 |
ablacim ya cinar yaramaz artik bunu kabul ettik cözümler gelmis ama zati sende cözüm bulmusun diger kapilari kitlemek güzel bi fikir bende cinar kitleme taraftari olamam
bende yatmadan önce bak cinar beni uyandir falan de diycektim benim kiz da bazen cisim geldi diye kalkip suyla oynardi bende sen uyaninca beni uyandir sen öpünce günümüz güzel geciyor falan diye diller döktük simdi uyaninca wc ye bile gitse beni uyandiriyor anne anneeeeeeeee ben sisimi yapcam diyor gece olunca geri uyumasi tabi zor oluyor ama herkes uykuda sus dedini yatiyor geri neyse diyecegim sana kolay gele tabi bütün yaramazlarada 
|
|
 |
begumfunda
Altın Üye
Puanlar: 3968
|
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 14:00 |
Bu arada ifo canim sana da gecmis olsun allah beterinden saklasin
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 14:05 |
begumfunda Yazdı:
ablacim ya cinar yaramaz artik bunu kabul ettik cözümler gelmis ama zati sende cözüm bulmusun diger kapilari kitlemek güzel bi fikir bende cinar kitleme taraftari olamam
bende yatmadan önce bak cinar beni uyandir falan de diycektim benim kiz da bazen cisim geldi diye kalkip suyla oynardi bende sen uyaninca beni uyandir sen öpünce günümüz güzel geciyor falan diye diller döktük simdi uyaninca wc ye bile gitse beni uyandiriyor anne anneeeeeeeee ben sisimi yapcam diyor gece olunca geri uyumasi tabi zor oluyor ama herkes uykuda sus dedini yatiyor geri neyse diyecegim sana kolay gele tabi bütün yaramazlarada  |
diyorum bakalım bir süredir ama o ben uyurken keyif yapmamın tadını aldı bi kere, uyandırır mı bilmem.. valla bu sabah diken üzerinde uyudum. onun uyanınca sesini duydum hemen gittim yanına.. hoş diğer kapılar da kilitliydi ama gene de huzursuz oldum.. antredeki sehpayı bile kaldırdım geceden üzerine çıkıp kapıyı açar diye.. paranoyak oldum valla iyice 
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2009 Saat 14:54 |
yani anne olmadan önce böyle şeyler yapacagımı hiç bilmezdim. hariçten gazel okurdum.. ama derya dediğin gibi eğer çok atraksyonlu bir çocuksa onu korumak için mecbur kalıyoruz.. 
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2009 Saat 16:07 |
Canım çok geçmiş olsun Yağmurumuza...Allah beterinden saklasın...
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |