Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum çıldırdı, akıl istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuoğlum çıldırdı, akıl istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 13:17
yeşim teşekkürler güzelim.. şimdi inceliyorum hemen verdiğin linkleri... ama dedim yaa çok da gerek kalmadı gibi çözdük sayılır her ne kadar birazcık zahmetli olsa da

hande valla ne yalan söyliyim o manzarayı ilk gördüğümde ben de güldüm bıyık altından. koca adam sanki oturmuş yere çay içip (hem de kıklama) tv seyrediyor gibiydi.. birde yanında battaniyesi.. onu da almış getirmişLOLLOL doğrusun güvenlik çemberi çok önemli ama zaman zaman "oooo tamam artık burası çok güvenli oldu" diyorum ama akabinde hemen birşeyler icat ediyor Çınar..

ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 13:21
Orjinalini yazan: nurten... nurten... Yazdı:

ayy burcu yazdıklarını okuyunca korkmaya başladım
benim Bilal daha 8 aylık yatağından tutunarak kalkmaya çalışıyor çok hareketli benimde senin gibi çok dikkatli olmam lazım ben sana durumumu anlatayım biz kayınvalidemlerle yaşıyoruz  onlarda kapı kapatma huyu yok şimdi düşünüyorum yürüdüğünde gündüzleri ne yapsamda korusam benim halim senden daha kötü sanırım Cry
dış kapıyı açar açmaz merdivenler var düşününce bile kötü oldum Lamp
dış kapı çok ama çok önemli gerçekten.. çınar tam 1 yaşındaydı, kayınvademlerdeydik akşehirde. mutfakta oturuyorduk annemle çınar da hemen dibimizdeki koridorda takılıyordu.. biran sokak kapısının açılma sesin duydum. fırladım yerimden.. ben kapıya gidene kadar o dışarda 2 adım atmıştı bile.. bir adım daha atsa merdivenlerden aşağı düşecek.. çok korktuk tabi. ben evde o konudaki güvenliğimi çoktan almıştım bile. hani içerden kilitler var yaa. zincir değil ama.. onlardan monte ettim, bazı çelik kapılarda olmuyor ama aparat satılıyor ayrıca.. onu öyle bir yerleştirdim ki bilinç altıma. her kapıyı kapatışımda muhakkak kapatıyorum onu.. başkası kapıyı açıp kaatsa dahi muhakkak ne işim varsa o anda bırakıp kontrol eder yada kapadın mı diye sorarım.. hele artık o şuanda çok önemli çünkü kapının üzerindeki anahtarlı kısımı da, topuzlu kısımı da(2. kilit) açıyor.. tabi üst kilit için binumum materyaller kullanıyor sandalye tabura gibiWink
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 13:58
ablacim ya cinar yaramaz artik bunu kabul ettik cözümler gelmis ama zati sende cözüm bulmusun diger kapilari kitlemek güzel bi fikir bende cinar kitleme taraftari olamam
bende yatmadan önce bak cinar beni uyandir falan de diycektim benim kiz da bazen cisim geldi diye kalkip suyla oynardi bende sen uyaninca beni uyandir sen öpünce günümüz güzel geciyor falan diye diller döktük simdi uyaninca wc ye bile gitse beni uyandiriyor anne anneeeeeeeee ben sisimi yapcam diyor gece olunca geri uyumasi tabi zor oluyor ama herkes uykuda sus dedini yatiyor geri neyse diyecegim sana kolay gele tabi bütün yaramazlarada
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 14:00
Bu arada ifo canim sana da gecmis olsun allah beterinden saklasinUnhappy
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 14:05
Orjinalini yazan: begumfunda begumfunda Yazdı:

ablacim ya cinar yaramaz artik bunu kabul ettik cözümler gelmis ama zati sende cözüm bulmusun diger kapilari kitlemek güzel bi fikir bende cinar kitleme taraftari olamam
bende yatmadan önce bak cinar beni uyandir falan de diycektim benim kiz da bazen cisim geldi diye kalkip suyla oynardi bende sen uyaninca beni uyandir sen öpünce günümüz güzel geciyor falan diye diller döktük simdi uyaninca wc ye bile gitse beni uyandiriyor anne anneeeeeeeee ben sisimi yapcam diyor gece olunca geri uyumasi tabi zor oluyor ama herkes uykuda sus dedini yatiyor geri neyse diyecegim sana kolay gele tabi bütün yaramazlarada
diyorum bakalım bir süredir ama o ben uyurken keyif yapmamın tadını aldı bi kere, uyandırır mı bilmem.. valla bu sabah diken üzerinde uyudum. onun uyanınca sesini duydum hemen gittim yanına.. hoş diğer kapılar da kilitliydi ama gene de huzursuz oldum.. antredeki sehpayı bile kaldırdım geceden üzerine çıkıp kapıyı açar diye.. paranoyak oldum valla iyiceLOL
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2009 Saat 14:54
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

Hem de nasıl korumu Allah yolun kenarından geçerken araba çarpsa Allah muhafaza ConfusedConfused işin ilginç yanı geldiğğinde ağzında sakız vardı kim verdi  nerden aldın bu sakızı dedim teyje verdi dedi allahım nasıl bir gündü nasıl bir korku anlatamam hemen iç çamaşırlarını sırtını kontrol ettim biri tecavüz filan etti mi , böbreği filan çalındı mı diye CryCry analık işte en kötü şeyler geliyor insanın aklına offffffffffffffff hatırladım kötü oldum ya

burcu ihmal etme sakın güzelim, korkut çınarı inersen düşersin dr iğne yapar filan de, engelle bir şekilde Wink 

zehra beni güldürdün bu halimle bile ya sen ne komik bir kadınsın LOLLOLLOLLOL anlatışın, zeynebe koptum ben LOLLOL
canım yaa tabi heran çok tedirgin yaşıyoruz artık.. valla yanlış manlış bilsem de uyguluyorum o korkutma tekniğini.. mesela bu yeni eve taşındığımdan beri bir bahçıvan amcamız var.. bir kere bizimki çimlere basmak istedi.. çimler ağlar üzülür canları yanar dedimse de nafile.. ben de bahçıvan amca kızar bak ordan sana bakıyor dedim. adam da parmağını sallayarak ııı yaptı buna. o gün oldu evde tehlikeli işlere kalkışınca bahçıvan amca kızar diyorum. tahminimden daha çok işe yaradı. çok da korkutmamak için yasaklarla uğraşmadıgı günler kapı çalınmış gibi yapıyorum ve bak sözünü dinleyince bahçıvan amca çikolata getirmiş sana diyorum. böyle bir denge kurmaya çalışıyorum.. yoksa gerçekten başa çıkılmıoyr. kayınvaldem geldiğinde bana dedi "yapma bak korkar çocuk" diye. anne olmuyor başka umursamıyor yoksa dedim. daha 24 saat geçmemişti baktım annem "ııı bahçıvan amca kızar" dediLOLLOLLOL
yani anne olmadan önce böyle şeyler yapacagımı hiç bilmezdim. hariçten gazel okurdum.. ama derya dediğin gibi eğer çok atraksyonlu bir çocuksa onu korumak için mecbur kalıyoruz..Unhappy
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2009 Saat 16:07
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

burcu inan yağmurun erkek versiyonu çınar yeminle yaptıkları şeyler hep aynı karyolaya bodozlama dalar doğalgaz sobasının üstüne çıkar atlar yemek masasına tırmanır ordan koltuğa atar kendini daha geçen yaz camı açıp pencereden sarkıyordu bu sene kendi odasında yakaladım camları bantladık o koskoca kendi yatağına tırmanıp yan çekmecelerin en üstkatına çıkıp oturuyor çekmece içine mutfak dolapları zaten bilindik yaramazlıklar ben yeminle yağmurun 5 dak oturduğunu oyuna adepte olduğunu bilmem canı saolsun bu zamana kadar iyi korudum Rabbim yardım ettide yine şükür bi kazadan ucuz atlattık düz halıda koşarken tv sehbasına kafasını vurdu ve şu an kaş araları boydan boya yarık 2 dikiş var CryCryCryCryşuğurum gitti inan daha bu gün kendime geliyorum anlatmak istemedim aslında ama pazar günü zaten görülecek diye yazayım dedim hayatımda geirdiğim en kötü gündüCryCryCryCryAllah acılarını yaşatmasın daha yazamıyom aklıma geliyor susuyorumCry
istedileri kadar yaramazlık yapsınartık umrumda değil sadece peşinde pervaneyim o kadar çok dikkat ettim nerelerden atladı bişey olmadı düz halıda düştü bu oldu olacağı varmış şükür rabbime ucuz atlattık

Canım çok geçmiş olsun Yağmurumuza...Allah beterinden saklasın...
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.