Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum çıldırdı, akıl istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuoğlum çıldırdı, akıl istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 5678>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 09:17
Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

sağol naz.. ama sürekli zaten birarada oldugumuzdan hep konuşuyorum.. sakıncalarını da anlatıyorum ama malesef yaşamadan anlamıyor bunalrı.. mesela şimdi ocağa yaklaşmıyor çünkü bir kere eli ufacık yandı ve çok canı acıdı tabi.. onun dışında açıklamak için yırtınıyorum hatta herşeyi engellenmiyorum çok özgür bir çocuk. sadece gerçekten sakıncalı olanlar için uyarıyorum hem de defalarca. psikologlar diyor yaa bu yaştak çocuklara sakıncaları anlatamazsınız, hayırı anlamazlar sadece tehlikeleri ortadan kadırabilirsiniz diye.. örneğin "bak kafanı vurursun uff olur, acır" dediğim zaman denemek için kafasını vuruyor bilerek.. ne biliim böyle işte
Burcu;Çınar artık büyüyor...Biz anneler için bu kabul edilemez bi gerçek ama doğrusu bu büyüyorlar;deniyorlar,keşfediyorlar....Ve artık enerjilerini kullanmayı öğrendiler.yeni keşifler onlar için bi oyun.Evet seninde dediğin gibi bizler sadece tehlikeleri onlardan uzaklaştırmalıyız.Benim oğlumda bi dakka durmaz...Eli bardaktan yanar ama yine tutar bardağa elini.Dur yokki bunlarda...kapı konusuna gelince bi bilgim yok canım.Ama iç kapı yapan bi yere gidip danışabilirsin.İnternettede bi araştır bende araştıracağım.
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 09:28
http://www.cocukguvenlik.com.tr/tr/makaleler.aspx?makaleid=12

tam ayrıntılı bakamadımm ama sizde bi göz atın
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 09:29
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 09:31
Protech%20CHI-51062%20güvenli%20kilit 
Bu amerikan kapı değil ama bence senin kapıya olur burcuStar

Düzenleyen yeşim - 20 Şub 2009 Saat 09:34
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 10:29
burcuuuuuStern%20Smile
allah korusun canım yaStern%20Smile ama yazdıklarını okurken itiraf etmeliyim ki önce gülümsedimSmiletv açıp kumanda elinde takılması acayip hoşuma gittiLOLLOLay bir an gözümün önüne geldi ve koptumLOLLOL bu işin tatlı yanı tabii....
ama bir diğer yanıda şükürler olsun ki bir şey olmadan o dakikaları atlatması.Çok ama çok dikkatli olmak lazım.Evde ne var ne yok güvenlik çemberine almak lazım.
geçmiş olsun canımSmile
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 11:08
ayy burcu yazdıklarını okuyunca korkmaya başladım
benim Bilal daha 8 aylık yatağından tutunarak kalkmaya çalışıyor çok hareketli benimde senin gibi çok dikkatli olmam lazım ben sana durumumu anlatayım biz kayınvalidemlerle yaşıyoruz  onlarda kapı kapatma huyu yok şimdi düşünüyorum yürüdüğünde gündüzleri ne yapsamda korusam benim halim senden daha kötü sanırım Cry
dış kapıyı açar açmaz merdivenler var düşününce bile kötü oldum Lamp
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 12:21
Ifom gecmis olsun gulum... Kisin baslarindaydi sizinkine benzer birsey bizde de oldu. Duz halida donuyordu oyun oynuyordu, kuut sehpanin ucuna yapmismasi bir oldu... Nasil aklim gitmisti, kocaman bir sis olmustu, allahtan o gun kayinpederim gelmisti ziyarete, hemen poliklinige goturmustuk, ben damar patlayacak diye cok korkmustum...

ayy aklima geldi yine o gun...Confused

kanepelerden atlama huyu da var, atlimm mi atlimm mi diye soruyor bir de... sobaya filan degecek diye korkuyorum, ayari yok ki kizin kendini saliveriyor, koseliklere filan cikiyor...
en kotusu de son gunlerde prizlerle oynuyor, bantladik bu sefer de bantlarini cikarmaya ugraiyor UnhappyLamp

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 13:11
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

burcu inan yağmurun erkek versiyonu çınar yeminle yaptıkları şeyler hep aynı karyolaya bodozlama dalar doğalgaz sobasının üstüne çıkar atlar yemek masasına tırmanır ordan koltuğa atar kendini daha geçen yaz camı açıp pencereden sarkıyordu bu sene kendi odasında yakaladım camları bantladık o koskoca kendi yatağına tırmanıp yan çekmecelerin en üstkatına çıkıp oturuyor çekmece içine mutfak dolapları zaten bilindik yaramazlıklar ben yeminle yağmurun 5 dak oturduğunu oyuna adepte olduğunu bilmem canı saolsun bu zamana kadar iyi korudum Rabbim yardım ettide yine şükür bi kazadan ucuz atlattık düz halıda koşarken tv sehbasına kafasını vurdu ve şu an kaş araları boydan boya yarık 2 dikiş var CryCryCryCryşuğurum gitti inan daha bu gün kendime geliyorum anlatmak istemedim aslında ama pazar günü zaten görülecek diye yazayım dedim hayatımda geirdiğim en kötü gündüCryCryCryCryAllah acılarını yaşatmasın daha yazamıyom aklıma geliyor susuyorumCry
istedileri kadar yaramazlık yapsınartık umrumda değil sadece peşinde pervaneyim o kadar çok dikkat ettim nerelerden atladı bişey olmadı düz halıda düştü bu oldu olacağı varmış şükür rabbime ucuz atlattık
canımmm çok geçmiş olsun yağmurumaaaUnhappy
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 5678>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.