|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 5678> |
Yazar | |
yeşim ![]() Altın Üye ![]() Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3664 |
![]() |
Burcu;Çınar artık büyüyor...Biz anneler için bu kabul edilemez bi gerçek ama doğrusu bu büyüyorlar;deniyorlar,keşfediyorlar....Ve artık enerjilerini kullanmayı öğrendiler.yeni keşifler onlar için bi oyun.Evet seninde dediğin gibi bizler sadece tehlikeleri onlardan uzaklaştırmalıyız.Benim oğlumda bi dakka durmaz...Eli bardaktan yanar ama yine tutar bardağa elini.Dur yokki bunlarda...kapı konusuna gelince bi bilgim yok canım.Ama iç kapı yapan bi yere gidip danışabilirsin.İnternettede bi araştır bende araştıracağım.
|
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
![]() |
|
yeşim ![]() Altın Üye ![]() Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3664 |
![]() |
http://www.cocukguvenlik.com.tr/tr/makaleler.aspx?makaleid=12
tam ayrıntılı bakamadımm ama sizde bi göz atın
|
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
![]() |
|
![]() |
http://www.cocukguvenlik.com/vitrin/index.php?cPath=9
kapı güvenliği için
|
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() http://www.pan-film.com/pro_tec.htm linki bu
Bu amerikan kapı değil ama bence senin kapıya olur burcu ![]() Düzenleyen yeşim - 20 Şub 2009 Saat 09:34 |
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
![]() |
|
hande ![]() Altın Üye ![]() "Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu" Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Konum: paris:):)):)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3307 |
![]() |
burcuuuuu
![]() allah korusun canım ya
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama bir diğer yanıda şükürler olsun ki bir şey olmadan o dakikaları atlatması.Çok ama çok dikkatli olmak lazım.Evde ne var ne yok güvenlik çemberine almak lazım.
geçmiş olsun canım
![]() |
|
![]() |
|
nurten... ![]() Altın Üye ![]() bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4266 |
![]() |
ayy burcu yazdıklarını okuyunca korkmaya başladım
benim Bilal daha 8 aylık yatağından tutunarak kalkmaya çalışıyor çok hareketli benimde senin gibi çok dikkatli olmam lazım ben sana durumumu anlatayım biz kayınvalidemlerle yaşıyoruz onlarda kapı kapatma huyu yok şimdi düşünüyorum yürüdüğünde gündüzleri ne yapsamda korusam benim halim senden daha kötü sanırım
![]() dış kapıyı açar açmaz merdivenler var düşününce bile kötü oldum
![]() |
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Ifom gecmis olsun gulum... Kisin baslarindaydi sizinkine benzer birsey bizde de oldu. Duz halida donuyordu oyun oynuyordu, kuut sehpanin ucuna yapmismasi bir oldu... Nasil aklim gitmisti, kocaman bir sis olmustu, allahtan o gun kayinpederim gelmisti ziyarete, hemen poliklinige goturmustuk, ben damar patlayacak diye cok korkmustum...
ayy aklima geldi yine o gun...
![]() kanepelerden atlama huyu da var, atlimm mi atlimm mi diye soruyor bir de... sobaya filan degecek diye korkuyorum, ayari yok ki kizin kendini saliveriyor, koseliklere filan cikiyor...
en kotusu de son gunlerde prizlerle oynuyor, bantladik bu sefer de bantlarini cikarmaya ugraiyor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
canımmm çok geçmiş olsun yağmurumaaa
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 5678> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|