Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum çıldırdı, akıl istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuoğlum çıldırdı, akıl istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:24
Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

aslında irme mantıklı gibi görünüyor.. ama bu sefer ben odasına girecek olursam hani uyuduktan sonra (gece lambasını kapatmaya vs) bu sefer de ses yapar dimi o.. ama bakalım çözemezsem düşünebilirim dediğini sağol gülümSmile

Sen orda olduğunu o şıngırtının unutmamaya çalış,oda kapısını yavaş ve dikkatlice açarsan o sesi çıkarmaz,yada az ses çıkarır..ama Çınar sabah yaramazlık yapmanın hevesiyle eminim efeler gibi açıyodur kapılarıLOLonu duyarsınBig%20smiledene bakalım..
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:24
emine işte ben de ondan korkuyorum canım yaa.. hani kapalı kalma fobisi falan.. ama kaanla konuştuk o da diyor ki kapıyı açamadan önce napıyordu diye.. hani kilitli oldugunu belki hissetmez diyorum. sadece kapıyı açamıyorum diye düşünür belki.. açamadığı zaman içerde oynuyor oynuyor sonra çıkmak istediğinde kapıya vurup anne diye sesleniyor ben de hemen yanına gidiyordum.. gene öyle olmaz mı kiSmile
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:27
Öyle kilit falan olmazz Burcu yaa..Allah korusun inan o çok daha tehlikeli benceDisapprove
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:31
offff yaa naapcam ben yaaaaaCryCryCryCry
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:38

emine işte ben de ondan korkuyorum canım yaa.. hani kapalı kalma fobisi falan.. ama kaanla konuştuk o da diyor ki kapıyı açamadan önce napıyordu diye.. hani kilitli oldugunu belki hissetmez diyorum. sadece kapıyı açamıyorum diye düşünür belki.. açamadığı zaman içerde oynuyor oynuyor sonra çıkmak istediğinde kapıya vurup anne diye sesleniyor ben de hemen yanına gidiyordum.. gene öyle olmaz mı kiSmile
Önceden uzanamıyodu,yada uzansada açamıyodu şimdi açmayı keşfetti,hem dahada hareketlendi açamadığı zaman zannetmiyorumki oyuna devam etsin...
Ama ille kilit çare olur diyosan,o tokmaklı kapılar kilitlenince içerden açılıyo dışardan açılmıyo öyle hatırlıyom,ama anahtarla dışardan kilitlenmiyomuydu,o kapıyı ben kuvevtli açıp duvara çarpınca kilitleniyodu arkadan,bende kapatınca dışardan açamıyodumConfusedama anahtarla açılıyodu yalnız kilitleniyomuydu hatırlamıyom..Eğer kilitlenmiyosa tokmağı söküp dış kısmı oda tarafına,oda tarafındakinide dış kısma gelecek şekilde taksanLOLLOLLOLolurmu acepBig%20smile
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:41

Ay Burcuuuuuu sen napacaksın böyle yahuuu. Amanınnn korkulur Çınar'dan... Ben okurken korktum aklıma neler geldi. Sen yaşadın neler geldi kimbilir aklına... Canım, kilitleyebilirsin bulduğun bir yöntemle bence. Çünkü sadece bebefondan duyana kadar zaman geçecek. Yani 3-5 saniye kilitlenmiş olduğunu bile hissetmez. Sen de açamadığında ağladığını duyup hemen yanına gidersin. Yanlış mı düşünüyorum bilmem ama ne biliyim başka çözüm gelmedi aklıma. Öperim yaramaz damadımııııııApprove Sana da Allah kolaylık versinBig%20smileHugÖptüm canımmmmClown

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:47
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Önceden uzanamıyodu,yada uzansada açamıyodu şimdi açmayı keşfetti,hem dahada hareketlendi açamadığı zaman zannetmiyorumki oyuna devam etsin...
Ama ille kilit çare olur diyosan,o tokmaklı kapılar kilitlenince içerden açılıyo dışardan açılmıyo öyle hatırlıyom,ama anahtarla dışardan kilitlenmiyomuydu,o kapıyı ben kuvevtli açıp duvara çarpınca kilitleniyodu arkadan,bende kapatınca dışardan açamıyodumConfusedama anahtarla açılıyodu yalnız kilitleniyomuydu hatırlamıyom..Eğer kilitlenmiyosa tokmağı söküp dış kısmı oda tarafına,oda tarafındakinide dış kısma gelecek şekilde taksanLOLLOLLOLolurmu acepBig%20smile

Anacım ne çok kilit adı geçmiş yaaaaaaLOLYaa şu kilit fikrini atın başka şeyler düşünelim yaa..bugün paronoyaklığımmmı üstümde bilmiom ama Allah korusun bi deprem olsa,kapı sıkışsaaaTongueConfusedConfusedkilit olayı dışında bişiler bulalım yaaaa
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:48
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

ayy emine gözüm döndü vala okurkenLOLLOLLOL  ama dediğin gibi dışardan anahtarla kilitlense bile içerden çevrince açılıyor. anahtarlar üzerindeydi kapıların. ama biz anahtarı kaybeder sonra da kendini içeri kilitlerse falan diye çıkardık hepsini ve kapıların kenarlarına astık hemen ulaşabilelim diye..WinkWink

valla çok fikir  zekice aslındaClapClapClap ama öyle veya böyle gene kilitlenmiş oluyor dimiConfused
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.