Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum çıldırdı, akıl istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuoğlum çıldırdı, akıl istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:08
sağol naz.. ama sürekli zaten birarada oldugumuzdan hep konuşuyorum.. sakıncalarını da anlatıyorum ama malesef yaşamadan anlamıyor bunalrı.. mesela şimdi ocağa yaklaşmıyor çünkü bir kere eli ufacık yandı ve çok canı acıdı tabi.. onun dışında açıklamak için yırtınıyorum hatta herşeyi engellenmiyorum çok özgür bir çocuk. sadece gerçekten sakıncalı olanlar için uyarıyorum hem de defalarca. psikologlar diyor yaa bu yaştak çocuklara sakıncaları anlatamazsınız, hayırı anlamazlar sadece tehlikeleri ortadan kadırabilirsiniz diye.. örneğin "bak kafanı vurursun uff olur, acır" dediğim zaman denemek için kafasını vuruyor bilerek.. ne biliim böyle işte
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:14
Klilitli kapı ilerde ''kapalı kalma'fobisi yapmasınConfusedbende kilitli kalma fobisi var açık yerde olsa havasız kalıyom sanıyorumLOLLOL
Odasına hani bebek mağazalarında olan çitlerden alsan,görmüşsündür balkon korkuluğu gibi kapıya takılıyo sence iş görürmü marangozada yaptırabilirsin..Birde odasında oynuyosa ne mutlu benim kız sadece oyuncak almaya uğrar aradaLOL
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:15
çınar seni hayli zorlayacak burcu.kilidi gördüm deallah senin yardımcın olsun..çınarımı da korusun
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:16
Ahh Çınar AhhLOLLOLhareketli,fırlama bu çocukLOLLOLBurcucum işe yarramı bilmem ama aklıma geldi hanii kapı yada rüzgar süsleri vardır,rüzgarda yada kapı açılınca zilleri çalar falan bilirsin,mağazalara koyuyolar bazen,onlardan oda kapısına assan,zaten senin kapın açıkmış,Çınar oda kapısını açıpta çıkmaya çalıştığında ses yapar,yetişirsin heralde yanınaConfused Allaha emanet canım...
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:18
Orjinalini yazan: naz altun naz altun Yazdı:

burcucum çınar çok aktif bir çocuk..onu engelleyemezsin ki..sadece doğru olanı öğret bence...eminim anlayacak seni...tehlikeli şeyleri anlat ona..biz erenle konuşa konuşa her şeyin üstesinden geldik..kilitlemek çözüm değil..deneme bile,daha da hırçınlaşabilir böyle bir durumda..bence sürekli konuş...anlat...yapma deme,yapmamalısın çünkü yaparsan canın yanabilir gibilerinden anlat.arkadaşım aklıma bunlar geldi...umarım en az hasarla atlatırsınız bu dönemi..
Benim kız beni hiç dinlemiyoConfuseddün dr a gittik kontrole bide aşısı vardı ertelenen onu yaptırdık,dr daha görür görmez hadi bakalım kolay gele bize dediLOLLOLzaptedemedik 3 kişiConfuseddrada dedim beni hiç dinlemiyo hiçbi dediğimi yapmıyo diye inat bu dediLOLLOLsana inatlaşıyo başkasıyla olsa herşeyi daha kolay öğrenir kreşe ver dediConfusedkreş macerasınıda anlatınca o zaman Allah yardım etsin dediLOL
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:18
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Klilitli kapı ilerde ''kapalı kalma'fobisi yapmasınConfusedbende kilitli kalma fobisi var açık yerde olsa havasız kalıyom sanıyorumLOLLOL
Odasına hani bebek mağazalarında olan çitlerden alsan,görmüşsündür balkon korkuluğu gibi kapıya takılıyo sence iş görürmü marangozada yaptırabilirsin..Birde odasında oynuyosa ne mutlu benim kız sadece oyuncak almaya uğrar aradaLOL
cııkkk, malesefLOLLOL doktorumuzn muayenehanesinde var onlardan saniyede girip çıkıyor, atlıyor.. zaten diyorum ya emoşum karyolasından çıkıyor adam.. onun karyolası çok yüksek, yatak en dipte, yerde nerdeyse.. o yükseklikten atlıyor boynu falan altında kalacak diye indirdim korkulukarı, tek kişilik yataga dönüştürdüm karyolayıConfused
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:21
Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

cııkkk, malesefLOLLOL doktorumuzn muayenehanesinde var onlardan saniyede girip çıkıyor, atlıyor.. zaten diyorum ya emoşum karyolasından çıkıyor adam.. onun karyolası çok yüksek, yatak en dipte, yerde nerdeyse.. o yükseklikten atlıyor boynu falan altında kalacak diye indirdim korkulukarı, tek kişilik yataga dönüştürdüm karyolayıConfused
amanınLOLLOLanam benim gördüğüm korkulular çok yüksekti nasıl aşıyo onlarıTongueShockedsen kendin yaptır komple kapı boyundaLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:22
aslında irme mantıklı gibi görünüyor.. ama bu sefer ben odasına girecek olursam hani uyuduktan sonra (gece lambasını kapatmaya vs) bu sefer de ses yapar dimi o.. ama bakalım çözemezsem düşünebilirim dediğini sağol gülümSmile
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.