Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:08 |
sağol naz.. ama sürekli zaten birarada oldugumuzdan hep konuşuyorum.. sakıncalarını da anlatıyorum ama malesef yaşamadan anlamıyor bunalrı.. mesela şimdi ocağa yaklaşmıyor çünkü bir kere eli ufacık yandı ve çok canı acıdı tabi.. onun dışında açıklamak için yırtınıyorum hatta herşeyi engellenmiyorum çok özgür bir çocuk. sadece gerçekten sakıncalı olanlar için uyarıyorum hem de defalarca. psikologlar diyor yaa bu yaştak çocuklara sakıncaları anlatamazsınız, hayırı anlamazlar sadece tehlikeleri ortadan kadırabilirsiniz diye.. örneğin "bak kafanı vurursun uff olur, acır" dediğim zaman denemek için kafasını vuruyor bilerek.. ne biliim böyle işte
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:14 |
Klilitli kapı ilerde ''kapalı kalma'fobisi yapmasın  bende kilitli kalma fobisi var açık yerde olsa havasız kalıyom sanıyorum 
Odasına hani bebek mağazalarında olan çitlerden alsan,görmüşsündür balkon korkuluğu gibi kapıya takılıyo sence iş görürmü marangozada yaptırabilirsin..Birde odasında oynuyosa ne mutlu benim kız sadece oyuncak almaya uğrar arada 
|
 |
*naz*
Altın Üye
Puanlar: 4271
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:15 |
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:16 |
Ahh Çınar Ahh   hareketli,fırlama bu çocuk   Burcucum işe yarramı bilmem ama aklıma geldi hanii kapı yada rüzgar süsleri vardır,rüzgarda yada kapı açılınca zilleri çalar falan bilirsin,mağazalara koyuyolar bazen,onlardan oda kapısına assan,zaten senin kapın açıkmış,Çınar oda kapısını açıpta çıkmaya çalıştığında ses yapar,yetişirsin heralde yanına  Allaha emanet canım...
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:18 |
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:18 |
cııkkk, malesef   doktorumuzn muayenehanesinde var onlardan saniyede girip çıkıyor, atlıyor.. zaten diyorum ya emoşum karyolasından çıkıyor adam.. onun karyolası çok yüksek, yatak en dipte, yerde nerdeyse.. o yükseklikten atlıyor boynu falan altında kalacak diye indirdim korkulukarı, tek kişilik yataga dönüştürdüm karyolayı 
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:21 |
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:22 |
aslında irme mantıklı gibi görünüyor.. ama bu sefer ben odasına girecek olursam hani uyuduktan sonra (gece lambasını kapatmaya vs) bu sefer de ses yapar dimi o.. ama bakalım çözemezsem düşünebilirim dediğini sağol gülüm
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |