Oğlum biberonu almıyor |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Konu: Oğlum biberonu almıyor Gönderim Zamanı: 30 Tem 2009 Saat 12:50 |
3 buçuk aylık oğlum biberonu almıyor yakında işe başlıyacağım ve biberon kullanmamız gerekecek ama oğlum biberonu almıyor öğürüyor ağzına sokunca aç bırakıp biberonda mama hazırlıyorum ama gene almıyor ne yapmam lazım bebek biberona nasıl alıştırılır Sizler nasıl başardınız bunu? |
|
münevver
Elmas Üye forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5123 |
Gönderim Zamanı: 30 Tem 2009 Saat 13:17 |
ben bütün biberon uç çeşitlerini denedim..damaklı ,silikon,yuvarlak..vs..en sonunda yuvarlak uçluyu aldı..emzirme pozisyonuna getiriyorum önce göğsümü veriyordum biraz emince hemen çekip biberonu veriyodum..bu böyle devam ediyodu biberondan yeterli ml alana kadar.bi meme bi biberon yani
umarım işine yarar canım..kolay gelsin
|
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Gönderim Zamanı: 30 Tem 2009 Saat 13:26 |
Bunu denemedim hiç sağol canım. 15 gün içinde alıştırmam gerek bugün deneyeceğim bu metodu tekrar teşekkürler |
|
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Gönderim Zamanı: 30 Tem 2009 Saat 15:10 |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17141&KW=biberon&PID=508185&title=bibern-ve-anne-sutu#508185
canım bu linke tıkla içerikte 2 link daha olacak bunlar sana yardımcı olur diye düşünüyorum.kolay gelsin
|
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
Gülsen
Gönderim Zamanı: 30 Tem 2009 Saat 16:51 |
hepsini okudum teşekkür ederim canım
|
|
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2009 Saat 00:12 |
ben sutumu sagip biberonda verdim aldi , ondan once almiodu
bakicim biberonu yari anne sutu yari normal sut koydu ( kizim 7 aylikdi sutum çok yokdu , senin varsa daha çok koyarsin sutunu , benimki yemek, yogurt ,meyva yiyodu , 120 ml sutum yetiodu gun içinde ) sonra ali$ti zamanmla sirf sut koyduk $imdi 10 aylik cani isterseee alio biberonu ,keyfine bagli bizim durum biraz kari$ik sen varsa kendi sutunu koy ver :)) |
|
hülya
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 9316 |
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2009 Saat 10:39 |
canım ben sabrinan yaptığı gibi bütün meme başlıklarını denedim. en son anne memesi görünümü olan ch..nun ağzı geniş biberonu ile oğlumu alıştırdım biberona. ama zor oldu benim kide. açken ver biberonu sana tavsiyem. benim alperi alıştırmam 15-20 gün sürdü canım
|
|
küçük kanaryam
Elmas Üye minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9404 |
Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2009 Saat 14:56 |
gülsen ben tecrubemi biyerde yazdım sana ama hatırlamıyom nerdeydi.. emziği de almıyodu biberonu da. aç değilken oyunla alıştırdım birde tam memeyi azına alsın öyle ver. ağız ucu ile verirsen ittirir ve geveler almaz. bikaç deneme ve sonrası alıştı benimki. emziği de artık alıyo...
|
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|