Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oglum 3 gundur kakasini yapmiyor...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuOglum 3 gundur kakasini yapmiyor...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tugbaiyigun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Konu: Oglum 3 gundur kakasini yapmiyor...
    Gönderim Zamanı: 29 Eki 2007 Saat 20:48
4 aylik bir oglum var. Anne sutuyle besleniyor. Ilk 2 ay 7-8 ya da daha fazla, 3. ayindan beri de gunde 3-4 defa duzenli olarak kaka yapiyordu. 15-20 gun once bir kez 1 gun boyunca kaka yapmadi. Ertesi gun yine normale dondu. Simdi de 3. gun ve halen kaka yapmadi. Kaygilaniyorum ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Sabahleyin bir arkadasimin onerisiyle dereceyi zeytinyagina batirip poposunda beklettim birkac saniye. Ama hicbir sey olmadi. -Emme duzeninde hicbir degisiklik yok, 2 saatte bir emiyor hep oldugu gibi.-

Sizlerden boyle bir sorun yasayan var mi? Sizce hastaneye gitmeli miyim? Normal midir yoksa? Fikirlerinizi paylasirsaniz memnun olurum, simdiden tesekkur ederiz...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2007 Saat 21:08
oğluşunu güle güle büyüt canım

bizde yaşamıştık o sorunu hergün bezi hiç temiz olmaz her açtığımda kakalı olurdu yetişemezdim sonra 2-3 derken şimdi 3 gün yapmıyo hoş.

önceleri sık yaptığı için yapmayınca telaşlanıyoruz ben araştırdığımda 4 gün yapmazsa dr a götür deniyodu nette zeytinyağı içirdinmi dene istersen tabii doğal bişey olmaz birde huysuzluğu yoksa endişenme 1 gün bekle istersen götür dr a huzursuzluğu varsa hemen götür yazık
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2007 Saat 21:47
Tesekkurler,
sen minik melegini gule gule buyut, cok tatli gorunuyor fotograftan bile.

Halen yapmadi, dedigin gibi zeytinyagi icirdim az once bir cay kasigina yakin. Agladi tabii!.. Ama neyse, oyaladim da unuttu hemen, gulmeye basladi. 

Umarim bu gece yapar, yoksa yarin doktora goturecegiz. Insallah bir terslik yoktur, huzuru-nesesi her zamanki gibi, bir sorun yok gibi gorunuyor ama bakalim. Cok tesekkurler bilgi verdigin icin...
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2007 Saat 21:55
Canım geçmiş olsun, sorunu Dr. Benal Hanıma da sorabilirsin Wink
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2007 Saat 23:30
Geçmiş olsun. Benim oğlum en çok 2 gün dururdu. Onda bile telaşlanırdım. Seni anlıyorum :)
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2007 Saat 23:35
Ben de iyice telaslanmaya basladim ama umarim bir sorun yoktur. Keyfi yerinde halen... Smile 
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 00:03
nöbettemisinLOLLOLkemal sunal filmi geldi aklımaLOLLOLbebiş rahatsızsa huysuzlanır veya karnında şişlik olur zaten bağırsaklar dinlenmeyemi çekildiBig%20smiledalga geciyorum sanma sakın kafanı dağıtıyorumTongue
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 01:15
Sonunda yapti ya, cok rahatladik ikimiz de. LOL Uyutmaya calisiyordum, uykuya dalamadi, kaldirip kucakladim, yapmaya basladi 2 bez dolusu!.. Birisi doldu, oburunu de doldurdu. Ama normalde oldugu gibi sulu degil, macun kivaminda ayiptir soylemesi!.. LOL Ilk kez bu kadar kati yapti ve ikinarak. Bir de Benal Hanim'a anlatacagim bu durumu. Bakalim o ne diyecek. Velhasil kelam ikimiz de bir oh cektik, babasi da gelsin, bir de O sevinsin bakalim... Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.