Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum 1 aydır hasta
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuoğlum 1 aydır hasta

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülay Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2136
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 16:06
geçmiş olsun iyi dr. götür canım bu uzun süren hastalıkta iyi olmaz arkadaşlara katılıyorum bal limon  ver burnunuda açık tut bizim dr. bilddiğimiz serum verdi onu enjektora çekip iğne şişenin içinde kalıyo plastik kısmını burnuna sıkıyoruz onunla adeta yıkıyorum zararı yok dedi dr. hemde güzel açıyo bilmem deneyeniniz varmı inşallh çabuk geçer canımConfused
Yukarı Dön
prensim2007 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 300
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 16:12
teşekkürler arkadaşlar şimdi bal ve limon karıştırıp verdim 3 tatlı kaşığı içti. kadir beye yazan diğer arkadaşların yazılarını okudum evet şurup kesinlikle vermeyin diyo Cry.. birde yakasına damlatılan cold... iönermiş olmazsa ondan denim bi.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 16:24
kadir bey her gün yıkayın demiş. öksürük için önermiş.
Yukarı Dön
sengulnal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1615
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 22:13
geçmiş olsun canım benimde küçük oğlan öyle hasta öksürüyo soğuk algınlığı ilaçları hiçbir işe yaramıyo dahada kötü oluyo bende tereyağını eritip içine pekmez katıyorum limon sılıp şurup gibi içiriyorum işe yaradı dene istersen tekrardan geçmiş olsun canım

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2009 Saat 08:49
Çok geçmiş olsun canım..umarım şimdi daha iyidir kuzun..banyo yaptırmak herzaman işe yarıyor,bi anlamda vücüuttaki mikropların bile atılmasını sağlıyorWink
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2009 Saat 11:31

sağolun arkadaşlar. bal ve limon biraz iyi geldi yatmadanda 2 kaşık verdim gece öksürmedi. tereyağı ve pekmezide denicem.

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2009 Saat 12:01
Çok geçmiş olsun canım. Bizim kızımız kreşte olduğu için 4 aydır sürekli öksürüklü ve burnu hep akıyor. O nedenle bağışıklık sistemi gelişiyor diyor doktorumuz .çünkü birşey bulunmadı  bu öksürükte. Bal limon verdiğimde hop diye kesiliyor. Ah şu balgamı da bir atmayı becerse geçecek ama napalım. Burcu'ya katılıyorum ve onun yaptığı gibi yapıyorum ben de. Bu arada dün geceden beri Nil ateşli. Akşama doktorumuza götüreceğim. Gündüz takip edelim dedi akşam da sorun neyse ona göre hareket ederiz dedi.Disapprove
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 13:27
merhaba arkadaşlar. kbb a gittik. boğazları dolmuş. birazda alerjik dedi. surat renginden anladı bunuda. burun spreği ile pediatrik şurup verdi. balgamını atıcakmış bu şekilde. neyse birazcık daha iyi ama hala öksürük var burun akıntısıda arada bi oluyo. buhar makinesi çalıştırın dedi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.