Odaklanma sorunumuz var :((( |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Pinata
Üye Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2014 Saat 05:40 |
İyi günler hepinize.kızım bu sene okula başladı.fakat öğretmeninin söylediğine göre odaklanmasında sorun varmış.sanırım hata bizde çünkü çalışmayı bırakmadım ben çok ilgilenemedik onunla :((. şimdi babası bir oyun aldı ona biraz test ediyoruz gibi odaklanmasını fakat öğretmeni haklı gibi geldi. Bu konuyu nasıl düzeltiriz ?
|
|
efes2630
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Benim oğlumda da var odaklanma-dikkat sorunu, 1. sınıfta, 1 senedir ben de götürmedim belki geçer belki düzelir- düzelmeyeceğini bile bile- diye. Ertele ertele bu hafta sonuna aldım randevuyu. Bakalım ne olacak.
|
|
Pinnar
Üye Kayıt Tarihi: 09 Haz 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bizimkilerde şükür ki böyle bir sorun yaşamadık ama ablamlar da çok çekti bu odaklanma sorunundan. Oğullarında vardı ama sizden daha erken fark ettiler. Bence bir an önce teşhis edilip müdehala edilmesi gerek bir durum. Başarıyı arttırma merkezi adında bir kurumdan destek almışlardı. Bir araştırın derim.
|
|
Pinata
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kurum derken ? pek anlayamadım ama?
Düzenleyen Pinata - 10 Haz 2014 Saat 04:35 |
|
Pinnar
Üye Kayıt Tarihi: 09 Haz 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
?.
Düzenleyen yasemin - 10 Haz 2014 Saat 19:41 |
|
Pinata
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çok teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|