Hocam Merhabalar;
Kızım 9,5 aylık. Her ay rutin kont. gidiyoruz.. 9. ayında kilo :10.55 boy: 71.3 baş:45.3 çıkmıştı. Bu sabah tarttım 10.80 geldi .Bu arada doğum kilosu 2.72 Kızımı günde 6-7 kez emziriyorum ve bu emzirmeler 20-25 dk. bazende yarım saati buluyor. Sütümün yetmediği konusunda bir endişem yok. Hatta fazla bile geliyor bazen emsin die yalvarıyorum. O yüzden inek sütü vermeyi düşünmedim hiç. 7. ayından itibaren geceleri çok sık uyanıp emmek istediği için dr. muz mama vermişti güde 2 öğün toz mama veriyorum. onun dışında sebze ve çorba meyve yoğurt peynir yumurta sarısı pekmez köfte tavuk pilav balık vs. gıdalar alıyor. Günde max 4 öğün besliyorum kızımı. Yemek verdiğim zaman hiç reddetmiyor. eline ne verirsem götürüyor:) dr obezite sınırına yaklaşmış fakat şimdilik sorun yok dedi ve büyümix ve bisküvi verme dedi. bisküvi zaten vermiyorum semiyor da zaten.
ben napcıamı bilemiyorum. Acaba çok mu yediriyorum. Ama yemek istemeyince kendisi ağzını kitliyor bende ısrar etmiyorum. Hiç zorla bişi vermedim. Bu arada hala emeklemiyor. yani bir hareket yok öyle yuvarlanıyor emekleme pozisyonuna geçiyor sora yorulup uzanıyor. Hocam kızımı besleme konusunda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Toz mamaları kesmelimiyim??
Teşekkürler...
Düzenleyen deryace - 08 Tem 2010 Saat 17:22