Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Reçeller, Marmelatlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nurcanin Çilek Reçeli
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuNurcanin Çilek Reçeli

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 918
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 02:36
ellerine kollarına sağlık nurcancığım,sayende hem tavuk büryan hem de çilek reçeli yapmayı öğrendim bugün,üniversiteden hemen sonra evlendiğim,sonrsında da reçel turşu gibi şeyleri annem kayınvaidem getirdiği için bir türlü öğrenemedim böyle beceri gerektiren şeyleri,ama sayende bunu da deneyeceğim,umarım başarırım,teşekkürler paylaşımın için
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7998
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 12:57
çok güzel gözüküyor ellerine sağlık rengine bayıldımThumbs Up
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009
Konum: o şimdi okulda
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9243
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 14:21
eline sağlık nurcan süper görünüyoClapSmile

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 16:42
güzel,çıtır ve marifetli  arkadaşımClapClapmaşallahPig
Yukarı Dön
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Haz 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 17:31
Orjinalini yazan: kübRAbia kübRAbia Yazdı:

ellerine kollarına sağlık nurcancığım,sayende hem tavuk büryan hem de çilek reçeli yapmayı öğrendim bugün,üniversiteden hemen sonra evlendiğim,sonrsında da reçel turşu gibi şeyleri annem kayınvaidem getirdiği için bir türlü öğrenemedim böyle beceri gerektiren şeyleri,ama sayende bunu da deneyeceğim,umarım başarırım,teşekkürler paylaşımın için
aslında cok kolay sadece olayy koyulastıgını kıvamını anlamakda bitiyo bence canım onuda yazdım zaten 
Yukarı Dön
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Haz 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 17:33
Orjinalini yazan: Şehnaz Şehnaz Yazdı:

çok güzel gözüküyor ellerine sağlık rengine bayıldımThumbs Up
saol abla bende böyle koyu renk berrak seviyorum
Yukarı Dön
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Haz 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 17:34
Orjinalini yazan: miss hugolina miss hugolina Yazdı:

güzel,çıtır ve marifetli  arkadaşımClapClapmaşallahPig
LOL sormaaaa görünüşümm yüsünden kimse yemek bile yaptıgıma ihtimal vermiyo LOL
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009
Konum: fransa
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2012 Saat 17:37
nurcan gecen gun çilek aldim ama $eekr almayi hep unutunca buzluga atmak zorunda kaldim çilekleri :) gidicelerdi yoksa
$imdi $eker var, buzlukdan çikmi$ çilekle ayni i$lemmmi gorulur sence
daha mi çok su salar buzlukdan çikinca :s
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.