canım benim tarifim 1 kg cileğe 1 kg seker 1 gece önceden döküp bekletiyoruz cilekler kendiliğinden sulanıncaya kadar daha sonra kısık atestee 45 dk agır agırr pişiyor üstündeki azz köpükleri alıyorum köpük cok olmuyo kısık ateste piştiği için kıvamın tuttugunu anlamak içinnn bence en önemli nokta buraa reçelden 1 tatlı kasııg kdr alın bir fincan altına dökün parmagınızla ortasna cızık yapın cızık yavas yavas birlesiorsa recel olmus demektir hemen birlesiorsa aralık kalmıyorsa olmamıstır. kaynamaya yakın 1 adt limon suyu döküp 1 2 tasım kaynatıp ılıtıpp kavanozlara alalım tam sogudukdan sonra kavanozları kapayalım
(bu resmi bi siteden aldım yardımcı olabilmek adına)
site ismi vermem gerekiyormu bilemedim gerekiyorsa vereyım