|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2016 Saat 23:37 |
Sizinle tanışma şansına yeni kavustum maalesef. Hocam benim oğlum 13 aylık 7bucuk aylıkken demir anemisi teşhisi kondu ve 3aylik tedavi tablosu çizildi. 3ay boyunca ferrosenol sabah akşam 1tatli kaşığı(b12 de düşüktü dodex de kullandık haftada yarım tüp bir ay). Oğlumun kan değeri 8 di ve ferritin 3 du.ikiside referans aralığının baya altındaydı.ben onların tedavi tablosunu şöyle uygulayabildim - 1.ay sabah akşam bi tatli kaşığı ferrosenol
2.ay günde bi tatlı kaşığı ferrosenol 1ay ara verdik kullanmadık 3.ay günaşırı bi tatlı kaşığı İlk ayki kullanımdan sonra değerler hemen hemen referans aralığına girmişti 2.aydan sonra da hemoglobin 12 olmuştu.s sonrasında oğlumu delik deşik ettirmek istemediğinden bi turlu gidip baktiramadim. Sorum şu ben tedaviye doğal ve katkısız olan nova ferrum u temin ettim onla devam edeyim mi. Edeceksem kaç ml vermeliyim. Yeni değerlerine baktirinca onlarında paylaştım hocam.tesekkurler şimdiden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 aylik bir cocukta, HGB alt siniri:10.5g/dL'dir.. SAKIN daha fazla Demir ilaci vermeyin. Bu konu ile ilgili yazilan sualleri ve cevaplari mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|