Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - normal doğum mu, sezaryen mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konunormal doğum mu, sezaryen mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 454647
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ogrtm Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 11:29
normali en güzeli ama ben de sezeryan oldum
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 11:57
Orjinalini yazan: y_bal y_bal Yazdı:

ifakat sen geldin aklıma gülüm okurkenn bu konuda konuştuğumuz bi topik vardı yie hastaneyi birbirine nasıl kattığını anlatmıştın sende unutmamışım bakk LOLLOLLOL
ayy ben hala hatırlayınca gülüyorumLOLLOLya başıma bi odun vurun öldürün beni yada doğurtun atarım kendimi camdanLOLLOL
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2663
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 12:19
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

ifakat sen geldin aklıma gülüm okurkenn bu konuda konuştuğumuz bi topik vardı yie hastaneyi birbirine nasıl kattığını anlatmıştın sende unutmamışım bakk LOLLOLLOL
ayy ben hala hatırlayınca gülüyorumLOLLOLya başıma bi odun vurun öldürün beni yada doğurtun atarım kendimi camdanLOLLOL
bide o zaman okurken nasıl güldüğümü düşünsene amannn dedim ne fena kadın buuu LOLLOL şaka bi yana hastane ekibinin yaklaşımı çok önemli gerçekten Wink
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 743
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 17:43

Orjinalini yazan: lagrima lagrima Yazdı:

ben normal doğumdan korkuyorum nolcak şimdi? altıda kesecekler üstüde mantıgıyla gidersem üstü kestirmem dah amantıklı... 2 arkadasımdan 1i sezeryan oldu diğeri normal normal olan 2 hafta kalkamadı kestiler kızı rezil oldu sezeryan yapan 3. gün ayaktaydı.. Shocked Shocked
arkadaşlarımın kötü hikayelerine tanık ola ola bende bu konuma gelmiştim ve tamamen kendi isteğimle güle oynaya gittim sezeryana dr çok yalvardı bi deneyelim falan diye ama benim nasıl bozulduysa psikolojim yok yok ben hazırım ameliyata dedim durdum LOLLOL Allaha şükür doktorum harikaydı ameliyatım harika geçti sonrasında 1 gece gaz sancısı hariç hiç zorluk çekmedim eve gittiğimde yatmadım bile misafirlere hizemt ediyodum 3.günümde annemde kızıyodu yalandada olsa yat barii diye LOL ben memnun kaldım hep korktuğum o doğum sahnesini yaşamadım şükürler olsun .. en sağlıklısı normal doğum tabi adı üstünde normal doğumm keşke yapabilseydimm isterdim .herklesin harcı değil oda bence .benim gibi hastalık derecesinde değilse psikolojin denemeni tavsiye ederim LOLLOL
LOL evet insanları dinlemek bu hala getiriyor işte... her kafadan bir ses cıkıyor..  normal olurmu bilmem iğne kullandığım için bakalım ..
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 918
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2011 Saat 01:25
mutlaka en sağlıklı olanı normal doğumdur ama 9yıl önce ilk bebeğime hamileyken normal mi sezaryen mi gel gitleri yaşarken yıllardır ebelik yapmış bir arkadaşım,3doğum yaptım ebe olduğum halde üçünü de sezaryen yaptım içinde olduğum ve gördüğüm için normal doğum bir an bile düşünmedim dedi,doğumhane ebesi biri size böyle dese ne yapardınız ben o an sezaryenle doğum yapmaya karar verdim,2003de büyük kızımı,bu yıl mart ayında da 2.kızımı sezaryenle dünyaya getirdim allaha şükür hiçbir sorunlada karşılaşmadım,özellikle de 2,doğumdan sonra o kadar rahattım ki aynen ben de hiç yatmadım bile pazar günü ave geldim hastaneden pazartesi sabak büyük kuşumu okula gönderdim,tabi tercih sizin,ağrı eşiğim çok yüksek normal doğum yapabilirim diyorsanız deneyin ama değilse hiç acı çekmeden sezaryen gününüzü alın,bu arada ne kadar var doğumunuza,rabbim yardımcınız olsun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 454647
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.