hamurluk malzemeden kulak memesi kıvamında hamur yoğrulur ve yarıms aat dinlendirilir.
sonra 24 tane beze yapılır her bezeyi tatlı tabağı büyüklüğünde açıcaz sonra 1 hamur arasına margarin sürüp üzerine başka hamur koyuyoruz
ve tekrar nişastayla açıyoruz
12 tane hamurumuz olucak bu işlem sonrasında.
bu açtığımız hamurları bohça şeklide katlayıp yarım saat buzdolabında bekletiyoruz
dinlenmiş ve katılaşmış hamurları yeniden nişastayla açıyoruz margarin sürüyoruz bu defa olabildiğince büyük açıyoruz ve arasına istediğimiz harçtan koyup rulo yapıyoruz tepsiye uzunlamasına diziyoruz üzeerine yumurta sarısı sürüp fırınlıyoruz
180 derecede üzeri kızarana kadar pişiriyoruz
fırından çıkıp biraz soğuduktan sonra dilimliyoruz
yada fırınlamadan önce istediğimiz büyüklükte rulo yapıyoruz milföy tarzında ama daha lezzetli bir börek oluyo
afiyet olsun