|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arzuyuksel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzuyuksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2017 Saat 10:52 |
Merhaba Hocam, yazınız tamda gündemimizle alakalıydı.Bu yüzden sizden destek almak istedim.
08-03-2010 dogumlu kızımın vücudunda (her iki kolda yaygın ve sınırları belirsiz, göbekte sınırları olan) cafe au lait lekeleri mevcut. Çocuk doktorumuzun isteğiyle araştırmak üzere, düzce üniversitesi araştırma hastanesinde Dermatoloğa gittik, göz ve ortopedi takibi istedi. Nerofibromotozis şühsesi içindeyiz. Ortopedi sıkıntılı yok, fakat gözde bişeyler gördüler, banda söylemediler. Tsh hormonu bakıldı T4 normal iken, TSH normal sınırın biraz üstünde seyrediyor.Endokrin bölümüne yönlendirildim, ayrıca nörolojiye. O bölümlere henüz gidemedik. Biraz araştırdım. Canım sıkıldı. Sizden ricam ise, dogru tanı için bana önerebileceğiniz bir adres varmı hocam? Türkiye de bu konuda en iyi kimse ona götürmeye hazırım yavrumu. Çok teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor bozuntulari acaba, hic hayatlarinda, "Norofibromatosis" gormuslermi??? Ilk bastan haberim olsa idi, bu kadar luzumsuz isleri bile yaptirmaz idim... 1- Norofibromatosis; boyle olmaz.. 2- TSH; bu yasda, 4.5microIU'ye kadar normaldir.. Dikkatli olun, Turkiye'de doktorlar, KASTEN, cocuk kan degerlerini eriskin "Referans Araliklari" ile degerlendirip, bosu bosuna, sanki hastalik varmis gibi abone ederler. 3- Kabahat, Cocuk doktorunda, ya bir "Tezgah" var, yada cidden cok cahil.. 4- Bu arada (yok ya) Norofibromatosis olsa imis ne yapacaklarmis? Ayricada; hangi TIP Norofibromatosis'den supheleniyorlarmis??? ( Tip:1 ve Tip:2 diye iki tipi vardir) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|