|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
meryemsonay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı meryemsonay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 18:13 |
Merhaba hocam kizim 4 yasinda 8 aylikken fark ettigim kahverengi lekeleri suan sayisi 9 adet 3 aylikkenden bu yana bi görünen bi gorunmeyen böbrek taslari 1bucuk seneden bu yana ara ara olan bacak agrilari aksesuar dalagimiz mevcut universite hastanesindeki doktor mastositoz olabilir dedi biyopsi istedi baska bi hastanediki cildiye doktoru nf suphesi dedi genetik test istedi hangisini yaptiracagimizi da şaşırdık hayatı kendime zehir ettim dusummekten yardim edin lutfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefondan anlattigim gibi.. Kesinlikle NF ile hicbir alakasi yok, Mastositosis, bu sekilde olmaz, ayrica da; olsa bile hicbir anlami yoktur, hicbir sey yapilmaz. |
|
![]() |
|
meryemsonay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı meryemsonay
Teşekkürler hocam bir bucuk senedir ara ara olan once iki bacaginda 1 yildir sadece sol bacaginda olan agrilari var. Bir hafta once diz kapaginin 4 parmak asagisi morardi kasidigini soylemisti ama simdi orası ele gelen bi sertlik var suan 4 yasinda leklerden dolayı gittiğimizde bu kan testleri yapilmisti baska bisey yaptirmalimiyiz bacak agrisi icin Bun keratinin ast sgot alt sgpt igm iga igG total ıge tam kan sayımı sedimantasyon tsh sonuclarin normal çıktığı söylendi yuruyusunde bozukluk var biraz koşarken de bacaklari birbirine karışıyor gibi bi bacağınida dıştan dolandirip oyle atiyor usg de kuşkulu tas cikiyor bt onerilir diyor tas mi baska biseymi ayriminin yaoilmasi icin hocam allah korusun kist olsa ugde belli olurmu
Düzenleyen meryemsonay - 28 Ara 2016 Saat 13:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
US 'da hepsi belli olur.. du!!! Bir muddet kurcalamayin. Takip edelim..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı meryemsonay
Bugun götürdüm röntgen cekildi bacagindan normal oldugu soylendi. Ama yuruyusundeki bozuklugu sormadim doktor vucudundaki lekeyi gordu bence hic alakasi yok dedi ortopedi doktoru usg cekildi hocam her iki bobrekte milimetrik kristaloidler izlenmistir 1_2mm dauglasta minimal serbest sivi izlenmistir aksesuar dalak dokusu izlenmistir yaziyor koyu yazilan yerleri yazdim hocam
Düzenleyen meryemsonay - 29 Ara 2016 Saat 19:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı meryemsonay
usg cekildi hocam her iki bobrekte milimetrik kristaloidler izlenmistir 1_2mm dauglasta minimal serbest sivi izlenmistir aksesuar dalak dokusu izlenmistir yaziyor koyu yazilan yerleri yazdim hocam serbest sıvı onemli biseymi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O captaki kristaller kendiliginden idrar ile duserler. Bir sey yapmaniz gerekmez, sadece bol su icirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı meryemsonay
Cok sagolun hocam serbest sıvı durumu nedir hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|