|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2018 Saat 14:51 |
Hocam nezleye alerjik nezleyi nasıl ayiricaz atesmi belirler farkı yoksa mevsim mi yıl boyu süren alerjik nezle yokmu iki yaş altında alerjik nezle olurmu hocam tek tek cvp yazarsanız çok sevinirim oğlum 19 aylik her hastalığı aynı şekilde basliyor ve ben artık alerjik nezle olduğunu düşünuyorum çünkü iki üç gün yoğun hapşırık su gibi burun akıntısı nefes verirken kedi mırıltı gibi ses ve solunum dk 60 biz bu tabloyu ayda bir iki ayda bir yazın 3 ay olmamıştı yaşıyoruz bu çocukta alerjik nezle ye bağlı astım tablosuda oluyor sanırım ama yaşı çok küçük bu hastalıklar bu yaşta belirti verirmi ilaç kullanmıyorum hiç bir hastalığında Kendi kendine solunum normale dönüyor ama çocuğu huzursuz yapıyor solunum sıkıntısı astım yada alerjik nezle değilse niye bu çocuk solunum sıkıntısı yaşıyor nezle olunca
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Allerjik rinit: SADECE, ilk ve son baharlarda gorulur.. 2- Kis aylarinda, hicbir bitki cicek acmadigi icin, polen salinamaz ve allerji de gorulemez..Ev tozlarinin (Akarlarin) allerjik reaksiyon yapabilmesi icin, o evde, ASIRLIK, antika halilarin olmasi ile mumkundur. 3- Kis aylarinda; GRIP ler olur... Ama, Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmedikleri icin, her turlu yalani uydururlar (eskiden Astim diyorlardi, dilleri biryerlerine kacti ama, illaki kortizonlu spreyleri vererek isleri surumcemede birakabilmek icin), simdilerde, bu Allerjik Rinit sacmaligini piyasaya suruyorlar. 3- Her Grip oldugunda; Astim ilaclari, Kortizonlu spreyler ve Antibiyotikler kullananlarda, uzunca bir sure bu ilaclara bagimlilik ortaya cikar. Bu durumun duzelmesi zordur: Ya; yaz donemi geldiginde aile akillanmis ve bu ilaclari kesmistir ve bir daha kullanmamistir.. Ya da, bu aylarda, israrla bu tip ilaclardan uzak durarak, zamanla duzelme saglanir.. 4- Her hangi bir maddeye karsi allerji gelisebilmesi; ZAMANA BAGLIDIR... zamanla olusur. Bu yuzden, bu tip allerjiler cocuklarda son derecede nadirdir. Bu doktorlarin tuzagina dusmus ve bu ilaclari kullanan larda gorulurler.. 5- Solunum sikintisini, bronslardaki daralma yapabilir.. Bu reaksiyonlarin gelisebilmesi de, zamana baglidir. Yazilarimi okuyun ve her Grip basladiginda, sadece benim anlattiklarimi uygulayin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|