Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3525
|
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 01:21 |
NazNiran Yazdı:
Kızlar benim ağrıdan felan bir korkum yok inanın. Acıya çok dayanıklıyımdır. İstediğim tek şey; bir an önce o ameliyathaneden çıkmak. Benim kapalı yerde duramama gibi bir fobim var. İlla bulunduğum yerde cam olacak. Dışarıyı göreceğim. Bu olayımda Annem vefat ettikten sonra oldu. Oda geçecek inşallah.
Zaten gerisi oğluşumu görünce bitecek eminim. Teşekkür ederim paylaşımlarınız için. |
canım benim dualarım seninle inşallah en kolay şekilde atlatırsın doğumu. ameliyathanede etrafını en fazla 5 dakika göreceksin rahat olmaya çalış bebeğini ve kendini hiç sıkıntıya sokma. inan bana herşey çok güzel olacak
|
|
|
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7998
|
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 09:26 |
HaYaL Yazdı:
NazNiran Yazdı:
Kızlar benim ağrıdan felan bir korkum yok inanın. Acıya çok dayanıklıyımdır. İstediğim tek şey; bir an önce o ameliyathaneden çıkmak. Benim kapalı yerde duramama gibi bir fobim var. İlla bulunduğum yerde cam olacak. Dışarıyı göreceğim. Bu olayımda Annem vefat ettikten sonra oldu. Oda geçecek inşallah.
Zaten gerisi oğluşumu görünce bitecek eminim. Teşekkür ederim paylaşımlarınız için. |
canım benim dualarım seninle inşallah en kolay şekilde atlatırsın doğumu. ameliyathanede etrafını en fazla 5 dakika göreceksin rahat olmaya çalış bebeğini ve kendini hiç sıkıntıya sokma. inan bana herşey çok güzel olacak |
Hayal'cim tşk ederim bitanem inşallah kolay olacak sizin dualarınızla. Daha var doğuma burda sizinle bu fobimide atlatacağım inşallah.
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
|
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
|
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2008 Saat 02:09 |
NazNiran Yazdı:
HaYaL Yazdı:
NazNiran Yazdı:
canım benim dualarım seninle inşallah en kolay şekilde atlatırsın doğumu. ameliyathanede etrafını en fazla 5 dakika göreceksin rahat olmaya çalış bebeğini ve kendini hiç sıkıntıya sokma. inan bana herşey çok güzel olacak |
Hayal'cim tşk ederim bitanem inşallah kolay olacak sizin dualarınızla. Daha var doğuma burda sizinle bu fobimide atlatacağım inşallah. |
inşallah canım ben çok faydasını gördüm bu sitenin oyüzden kopamadığım tek site burası oldu. umarım sanada faydamız dokunur canım
|
|
|
sevimliyiz
Üye
Puanlar: 69
|
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2008 Saat 22:04 |
Evet canım bu doğru bu bilgi ile ilgili bir link yayınlayacağım.
SEZERYAN SONRASI NORMAL DOĞUM için kurduğum grubun linkler bölümünde sezeryanın zararları , normal doğuma göre ölüm riskinin 4 kat olduğu yazmaktadır.
Ayrıca sez. sonrası normal doğum ile de ilgili çeşitli dr. raporları mevcut.
Size birkaç link ekleyeceğim.
|
|
sevimliyiz
Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2008 Saat 22:25 |
türk tabibler birliğinin dergisinden bir link.
2. sayfanın ilk paragrafını okuyun.
diyorki:
...vajinal doğum sağlıklı bir anne için dört kat daha güvenli olup ( sezeryandan ),bazı kalp sorunları gibi kişisel sorunlarda vajinal doğumun riski fazladır.
ANNE ÖLÜM RİSKİ sezeryan sonrası 2500 doğumda 1 den az iken ,
normal doğumda 10000 de 1 den azdır.......
yani tam 4 katı daha fazla sezeryanda ölüm riski.
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2008 Saat 23:44 |
ben de normal doğum yaptım. çok şükür bir sorun yoktu da yapabildim.. sezeryan zaten doğum şekli değil bir tür ameliyat bence...
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
sevimliyiz
Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2008 Saat 23:56 |
bdinler Yazdı:
ben de normal doğum yaptım. çok şükür bir sorun yoktu da yapabildim.. sezeryan zaten doğum şekli değil bir tür ameliyat bence... |
Açık kalp ameliyatı ile eş değer bir ameliyat hem de
Düzenleyen sevimliyiz - 06 Nis 2008 Saat 23:57
|
|
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 02:21 |
sevimliyiz Yazdı:
bdinler Yazdı:
ben de normal doğum yaptım. çok şükür bir sorun yoktu da yapabildim.. sezeryan zaten doğum şekli değil bir tür ameliyat bence... |
Açık kalp ameliyatı ile eş değer bir ameliyat hem de |
ayyy valla korktum kızlar yine sezeryanla doğum yapmış biri olarak. ben normal doğumdan çok daha basit gördüm sezeryanı. 2. doğumumdada asla normal yapmam sezeryan olurum diyorum ama bunları okuyunca bidaha çocuk yapmamayı bile düşünüyo insan
|
|
|