|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sueda nesibe 0146 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2015 Saat 15:06 |
İyi gunler hocam benim 2011 temmuz doğumlu bir kızım var. Kundura çi göğsü var. Götürdüğüm çocuk kardiyoloji bana bu durumun ileri olmadığını ve organlara başı yapmadığını söyledi. Ancak bir haftadır kızımda bir şey dikkatimi çekti. Ara ara derin nefes alıyor. Bu durumun göğsü ile alakası olabilir mi. Ne yapmam lazım. Bu konudaki yazınızı okudu. Kızımı bu yıl yüzmeye göndereceğim. Kızımın resmini yükleyemedim. Mesajı tel. gönderiyorum.
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktorunuz, (hayret bir sey!!) dogru soylemis.. Zaten bende meslek hayatim boyunca gordugum hicbir; "kunduraci goguslu" hastada, ic organlara basi gormedim..
Ic cekmelerine gelince!! - Ya yuvada birine asik, ya kiskanclik var, yada kafasi karisik.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hele bir konusun, agizini arayin... Siz bilmezsiniz, o "yer cucelerini" , aralarinda ne cevherler var.
|
|
![]() |
|
sueda nesibe 0146 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Mer.hocam 25 gün önce bebeğim oldu. Kızım galiba kıskançlık yüzünden böyle davranıyor. Ancak hocam bu ara çok yapıyor. Arka arkaya 12-13 ve daha fazlası. Çevredeki herkesin dikkatini çekiyor. Hocam ne yapmamı tavsiye edersiniz. Bu durumun kalıcı olmasından korkuyorum.
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesin kiskancliktan.. Biraz babasini devreye sokun, daha cok ilgilensin. Olmazsa, Psikolojik yardim alin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|