Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Dr. Özkan Devran
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - nefes alamama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumnefes alamama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Cerendy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: nefes alamama
    Gönderim Zamanı: 16 Tem 2010 Saat 10:44

merhaba 3 hafta önce bir gece aniden başlayan nefes alamama problemiyle acil servise gittim.ekg kan tahlili normal çıktı.doktorlar stresten dedi gönderdi.ertesi gün göğüse gittim film çektiler temiz çıktı.dr psikolojik dedi.psikatriye gittim ilaç verdi ama hala çok fazla düzelme yok.nefes aldığım zaman nefes ciğerlerime dolmuyormuş gibi ve sürekli derin nefes alma isteği oluşuyor.sizce bu durm nedir.

Yukarı Dön
Dr.Özkan Devran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2010 Saat 22:51
Öncelikle geç gelen yanıtım için özür diliyorum. Atama nedeni ile biraz yoğun olduğumdan sorulanızı cevaplandıramadım.
İki ihtimal var. Şikayetleriniz astım şikayetleri ile uyumlu. Tekrar bir göğüs hastalıkları polikliniğine başvurabilirsiniz. İkinci secenek gercekten psikolojik olarak solunum sıkıntısı çekmeniz. Bu göğüs hastalıklarının net olarak astım olmadığınızı tespit etmesinden sonra karar verilebilecek bir durum.Eğer ilaçlı(reverzibilite bakılan) solunum fonksiyon testi yapılırsa veya bunun da normal çıkması durumunda pefmetre ile evde takibiniz sonucunda durumunuz hakkında daha net konuşulabilir
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.