|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
zorçocuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kremi bir hafta daha surduk şuandaelinin ustu ikinci resim ggörünümündeve ddiğerelinde de bbaşladı. Ptesi özel bir hastaneye goturduk doktor bey allerset şurup ve elocon krem verdi acikcasi oğlumun ellerine bakmak için gözlükkkullanması ve hicbir aciklama yapmadan cips kola çikolata vermeyin demesi garip geldi çünkü ben ogluma hiçbirini vermiyorum dahasi rengi beyaz kansiz olabilir dedi oysaki bir ay öncekan tahlili yaptirmistim ve kansizligi yoktu. TTüm bunlar yüzünden size tekrar danismak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz, simdiki doktorlarin "bilgi kapasiteleri" ancak her bir halta; Allerji damgasi vurmaya yetiyor... Baska bir hastalik bilmezler... "-id rekasiyonu" deyin, aval-aval suratiniza bakarlar. Bosverin, mantar ilacina devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|