özlem hanım iyi çalışmalar..
benim 26 aylık bi oğlum var,23 aylıkken tuvalete alıştı ve artık sorunsuz yapıyor,yanlız bezden açıldıktan sonra hep pipisi ile oynuyor,sürekli eli orda şimdi yaz diye evde sadece kilot giydiriyodum baktım çok oynuyor kilot ve şort giydiriyorum ,ama vazgeçmeden devam ediyor ,herhangi bi pişik durumu falanda yok ama eli ile pipisyle oynamayı çok seviyor,şimdiye kadar bende babasıda ilgisiz tepkisiz kaldık zamanla bırakır diye ama artık çok rahatsız etmeye başladı,çevredende tepki alıyoruz,bi iki kere tek oğlum oynama pipiyle oyuncakla oynayalım pipi oyuncak değil dedik ve elini çektik ,ama hiç tınmıyo hala devam ediyo,tek umudum kışın uzun pantolon giyince eli yetişemicek ona güveniyorum ,ama bilemicem o durumdada ne yapar,sizce bu geçici bi durummudur,biz başta yeni bezden açıldı tuhaf geliyo susalım dedik ama nerdeyse üç ay oldu ,bunun bide hijyen kısmı var,ellerini yıkıyorum sürekli bu onuda rahatsız ediyo farkındayım ama bu şekilde eline bişşey veremiyorum içime sinmiyo ,yani hem biz hem o bu durumdan rahatsız,bize en önerirsiniz,kendi haline bırakıp kışımı bekleyelim ,yoksa geçici bi durummudur ,veya üstünemi düşelim,inanın çımazdayız yardım ederseniz çok seviniriz..
şimdiden teşkkürler..