Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > İkiz Anneleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - NE YAŞADIK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuNE YAŞADIK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 20:56

geçmiş olsun yeşimcim şimdiki zamane çocukları işte herşeyden haberleri var maşallahBig smilebende hüseyincan 20 günlüktü onda yaşadım.sabaha karşı 4 de dr a götürdük ama o saate kadar yavrumun ağlamaktan canı çıkmıştıCryCryneyse acilde röntgeni çekildi dr baktı evet dedi dışarı çıkamamış bu çocuk sankim biz bilmiyoduk ne diye getirdik ki zatenLOLLOLfitil ve gaz giderici verdi fitili saldık aradan 5 dk geçti afedersinizi bizim ki caarrttttttttttttttttt annemin üstüne yaptıLOLLOLLOLLOLLOLLOLayy hala hatırladıkça gülerim.velhasıl bugünde ufaklığın altını alırken ben yaptı bitirdi derken hopp oda benim üstüme yaptı saolsun üstüm hep kaka olduLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 21:04
yeşim ben seni forumun süper annesi ilan ediyorummmm
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
focus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 203
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 21:16
Orjinalini yazan: ilal ilal Yazdı:

yeşim ben seni forumun süper annesi ilan ediyorummmm

bir oyda benden..
www.leziznimetler.blogcu.com   
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 11:36
Orjinalini yazan: hüseyin can hüseyin can Yazdı:

geçmiş olsun yeşimcim şimdiki zamane çocukları işte herşeyden haberleri var maşallahBig smilebende hüseyincan 20 günlüktü onda yaşadım.sabaha karşı 4 de dr a götürdük ama o saate kadar yavrumun ağlamaktan canı çıkmıştıCryCryneyse acilde röntgeni çekildi dr baktı evet dedi dışarı çıkamamış bu çocuk sankim biz bilmiyoduk ne diye getirdik ki zatenLOLLOLfitil ve gaz giderici verdi fitili saldık aradan 5 dk geçti afedersinizi bizim ki caarrttttttttttttttttt annemin üstüne yaptıLOLLOLLOLLOLLOLLOLayy hala hatırladıkça gülerim.velhasıl bugünde ufaklığın altını alırken ben yaptı bitirdi derken hopp oda benim üstüme yaptı saolsun üstüm hep kaka olduLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Aklıma annem Ardayı değiştirirken (1 aylık falandı) bacaklarını kaldırdı temizleyecek bi pırtttLOLLOLLOLLOL yaptı annem üstten aşağıya doğru LOLLOLLOLLOLayyyyy annemin çok hoşuna gitmişti
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 11:39
Focus Derya ve ilal teşekkür ediyorum ve üye başlığımı modlarımdan SÜPER ANNE yazmalarını rica ediyorum.AHhh yoğun ilginize dayanamadımClownClownClown
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 11:52
Geçen pazar değil ondan önceki pazar günü Arda'm bi söküldüLOLLOLLOLanam bi baktım tüm sırtı kaka olmuş.Yalnızım banyoya sokamıyorum malum Azra var ...Ben Arda'yı banyo yaptırırken Azra banyoda kayıp düşebilir diye banyo yaptıramadım ama bi ıslak mendilin yarısını bitirdim temizlerken....neyse temizledim,giydirdim vs vs....Atleti akıtayım dedim e malum kuruyunca akıtmak zor oluyor.Banyonun kapısını açık bırakmışım.WackoÇamaşır mak. yanında vileda kovası var bi ara Azrayı vileda sapını tutarken gördüm.Wackoben itinayla akıtma işine devam ederken kıh kıh diye bi ses duydum.WackoAnam Ardaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa AngryAngryAngryAngryKovanın yanında çamaşır deterjanı kutusu vardı.(Bir gün öncede banyoyu yıkamışım çamaşır mak.üstünü etrafını silmişim.makine üstündeki deterjanlarınıda yere indirmiştim.Hepsini tekrar mak. üstüne koymuştum ama makine deterjanını yerde unutmuşum )ayyyyyyyyy inanamıyorummmm kendimeeeeAngry deterjanı arda ağzına almış panikle atleti atıp elimi yıkadım.Ağzına su attım ve ağzındakileri çıkardım.Tadını beğenmemiş ve yutmamıştı belliki ama yinede dr.a götüreceğim.Ama anneme nasıl derimmm.Annem "azrayı bakkala bırak ben geliyorum hemen "diyince çıktım evden.Annem panikten ardanın çamaşır suyu içtiğini sanmış.....

Koştur koştur acile gittim ama Arda'da bi neşe sormayın...Stern Smile
Doktor;sorun nePig
çamaşır deterjanı aldı ağzına .Ama yutmadı sanırımThumbs Down
Doktor;acıdır yutamaz zaten Thumbs Down
ben korktuğumdan su bile veremedim
Doktor;Markası neydi deterjanın Big smile
Ari...Thumbs Down
Doktor;İyi markaymışLOLLOLLOLLOL

Ne muayene etti nede ilaç falan verdi.Eve gidin çocuğu izleyin dedi bi değişiklik olursa getirin.Eve geldik Ardayı izledimLOLLOLLOL....Ardada her zamanki neşe,her zamankiLOL ......ben Arda'ya bakakaldımLOLLOL
İkizlerim Azra ve Arda

Düzenleyen ezel - 21 Nis 2009 Saat 12:20
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 13:06
Ayy yesim cok guzeldi yaaa LOLLOL

Bi kaka macerasi da Elifin var. Daha kucuktu, ates var durmuyor, banyo yaptiracagiz kayinvalidemle, altini actik ustunu hepsini cikardik LOLLOL Hanim alti acilinca rahatladi herhalde, annemin avucunaa............. LOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4685
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 16:04
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.