Ne yapacağımı şaşırdım(uyku) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Ahazes
Üye Kayıt Tarihi: 25 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam gercekten işinizin ehlısınız.öyle sınırlıyım kı.bugun eeg cekıldı kızıma.uyuması ıcın atarax şurup verıldı.ama kızım 3 kere uyandı kafasına o aletlerı yapıstırırken.tekrar ılacı verdiler.yıne uyandı ve tekrar verdıler.napıyosunuz o ılac 5 ml verılır su gıbı ıcırıyorsunuz dedım.allerjı ılacı bısey olmaz dedıler.hocam ya nasıl bır yerde yasıyoruz.ben sıze defalarca verecegım ılacın etkısı olurmu su olur mu bu olur mu dıye maıl atıyorum.ama nörolojı ıcın ne kadar basıtmıs.bayramdan sonra yorumlayacakmış doktor.hersey normal çıkarsa melatonın tedavısı yazıyor kağıtta.nettten baktım epılepsı süphesıyle cekılır dıyor eeg genellikle.7 aylıkken desteksız oturdu.1 yasında yürüdü.sadece gece ınatcı uykusuzluğu ve ağlayarak çığlıklar atarak uyandığı ıcın nörolojık bır sorunu olabılır mı..dün demıstınız eeg ıle ne öğrenecekmiş dıye.haklıymısssınız.helak olduk resmen..saygılar hocam.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117989 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1- Simdi gunumuzun modasi bu... Noroloji doktorlarina adimi attiginizda, ne olursa olsun EEG cekiliyor. Ilave ucret, baldan tatlidir. Bu kadar adi insanlar.
2- Ugrasmayin, gidin evinize, sonucunu bile almayin.. Melatonin bu is icin kullanilmaz, iyi salliyorlar. 3- Gunduz asiri macerali bir hayat yasamasin, cok kalabalik icine girmesin. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|