Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ben de Anne Olunca Anladım
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ne tip bi annesiniz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konune tip bi annesiniz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Konu: ne tip bi annesiniz
    Gönderim Zamanı: 25 Ara 2007 Saat 23:35
Anne Tipleri!

Aslında sahip olduğunuz anne tipini bulabilirsiniz. Annenizin doğal davranışları hakkındaki fikirleriniz onun hareketlerini ve sözlerini adilce yargılamanızı sağlar. Onun doğasını kavramanız her zaman iyidir. Bu onu anlamanızı ve buna göre hareket etmenizi sağlayacaktır. Buradaki anne tipleri annenizle ilişkilerinizi düzenlemenize yardımcı olabilir.

Anneler, şeker gibi tatlı, disiplinli, çabuk kızan, kararlı hatta tutkulu gibi çok farklı özelliklere sahip olabilirler. Ne olursa olsun anneler, katı görünümlerinin altında sevgi dolu kalpleri ve ruhlarıyla çocuklarını sevmeye ve korumaya devam edecek.

Annenizin ihtiyaç duyduğu bir plan yapın ve hediye seçin. Yaptığınız planın onun onaylayacağı türde olmasına özen gösterin. 4 farklı kategoride özellikleri sıralanan anne tiplerinden biri sizin annenizin özelliklerine yakın olabilir. Bu da hediye seçiminde size rehber olacaktır.

Sanatçı Anneler
Sanatçı bir anneye sahip olduğunuz için çok mutlu olmalısınız. Tasasız ve kaygısız bir çocuk olarak içinizden geçeni yapın. Sanatçı bir anne çok disiplinli ve sıkı değildir. Annenizden normal kurallardan sapma yollarını öğrenebilirsiniz. Sanatçı anneler şakacı, cesaretli, maceracı ve bir o kadar da hassastır. Hayatta küçük eğlence ve haz ararlar. Doğal ve farklıdırlar. Bu özgür ruhlu anneler, doğal duygusallık ve atılganlığa sahiptirler. Sanatçı anneyey sahip olmak avantajlıdır ancak bu tüm hatalarınızın affedileceği anlamına da gelmez. Hayata karşı cesaretli olsalar da risklerden de biraz korkabilirler. Madonna sanatçı anneye örnektir. Şimdi annenizi anlayabildiniz mi?

Gardiyan Anneler
Gardiyan anneler en yüksek sorumluluk duygusuna sahiptir. Bu onları sorumlu, bağlı ve zor bir anne yapar. Gardiyan annelerin sonsuz yasaları vardır. Sırrınızı paylaştığınızda ona güvenebilirsiniz, çok güvenilir ve sadıktırlar. Geleneksel düşünceleri vardır ve bu değerlere çok bağlıdırlar. Doğru ve yanlışlar hakkındaki güçlü duyguları onunla iletişim kurmanızı zorlaştırabilir. Aynı zamanda böyle bir anne tarafından yetiştirilmek, mükemmel bir kişi olarak yetişmenizi sağlayacak. Aşırı mükemmeliyetçi kişilinin etkisinde fazla kalmayın sadece mükemmel bir anneye sahip olmanın keyfini yaşayın. Kraliçe Viktorya gardiyan anneye örnektir.

İdealist Anneler
her çocuk idealist bir anneye sahip olmaktan onur duyar. Anne kalbi kuralları ile idealler arasında 3 basit nitelik vardır. Bu üç nitelik idealist anneleri romantik, sezgili ve istekli yapar. Doğal olarak büyütler, yetiştiriler ve zarif kalpli anneler olurlar. Eğer böyle bir anneye sahipseniz, bu bilgiler onunla daha iyi iletişim kurmanızı sağlayacak. İdealist bir anneniz varsa kişisel gelişiminize ve yetişmenize daha fazla önem vermek durumundasınız. İdealist annenizin coşkusunun etrafındakileri sarmasına izin verin. Romantik yapıları yaşamın pratik yollarından ilerlemelerine izin vermez. Audrey Hepburn idealist anneye örnektir.

Mantıklı Anneler
mantıklı anneler hareketlerinde ve düşüncelerinde doğal olarak ne yapacaklarını bilirler. Tamamen acımasızca bağımsız ve öfkeli olabilirler. Onların düşünceleri dünya olaylarıyla sürekli olarak meşguldür. Doğal olarak oldukça kararlıdırlar ve ellerindeki projeye kendilerini adamışlardır. Mantıklı anneler kesinlikle dengel ve aklı başında insanlardır. Margaret Thatcher şahsiyetli, mantıklı annelerin arasında bilinir.
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2007 Saat 22:55
Valla bende hepsinden biraz var.Şimdi ben hangi gruba giriyorumWinkBenimki mix anne oluyor galibaLOLLOL
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 13:13
Orjinalini yazan: senacım senacım Yazdı:

Valla bende hepsinden biraz var.Şimdi ben hangi gruba giriyorumWinkBenimki mix anne oluyor galibaLOLLOL

Yalnız değilsin canım. Ben de hepsine giren bir anne modeliyim. Hehehehe. Bak bir ortak yönümüz daha.LOLLOL

Hiloş eline sağlık canım.Clown
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2007 Saat 17:39

saolun kıslarEmbarrassedClown

Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
FATMA GÜRSOY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2008 Saat 22:39
Valla biz yazıyı kızımla okuyorduk hemen sen gardiyan anne grubundasın dedi.onun gözüyle öyleymişim ben hepsinden karışık diye düşünüyodum.Ama Anne olunca anlar...
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2802
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2008 Saat 23:03
ben gardiyanla idealist arasında gidip geliyooooom  LOLLOL
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2008 Saat 13:14
Orjinalini yazan: senacım senacım Yazdı:

mix anne haa,güzeldiClapWink
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
ismigul Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 190
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2008 Saat 13:48

tabi ki tek bir kalıba sokmak doğru olmaz ancak "gardiyan anne"lik azıcık daha ağır basıyor..

malum OĞLAK burcuyum..

Özgül'ün annesi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.