Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ne kadar aglatiyosunuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konune kadar aglatiyosunuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 165
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 23:47
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

bizde de hala bi uyku düzeni yok meralcim ama ben uzun uzun uyusun diye hiç ağlatmadım dayanamam kiCry uyku düzeni için herşeyi denedik hala deniyoruz da hiçbişey henüz kalıcı bir çözüm sağlamadı.aynı saatte aynı şeyleri yaptrmak oynatmak emzirmek gibi tabi aynı ortamda aynı havada işi kolaylaştırıyor ama halletmiyor.bizimde öyle derin bi uykumuz yok olanlara imreniyorum ya sabaha kadar dolaşırız yada yarım saate bir ya da saat başı uyanırız. uyandığında onu sakinleşmesini sağlıyorum hemen kucağıma alıp emzirmiyorum bazen kendisi uyuyor bazende emerek uyuyor böyle böyle sabah oluyor işte tabii bende uyuyup uyanmaktan zombiye dönüyorumLOL şimdilik neysede işe başlayınca düzelmezse işimiz çok zor olacak...allah bebişlerimize uyku bizede sabır versinWink
AMIIN LOLLOLevet canim ya zombiye döndük ama yapcak bisey yok keyfi ne zaman isterse ozaman uyutacagizSmile

Düzenleyen meral75 - 20 Şub 2008 Saat 23:51
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.