Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ne kadar aglatiyosunuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konune kadar aglatiyosunuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2008 Saat 19:38
merhaba benım kızımda 5.5 aylık oldu bizde hergun aynı saate uyurduk ama bır ara duzen kaybettık .asya çok gazlı bir bebekti ve hep kucaktaydı ama ben alışmasından hiç korkmadım 4 ayına gırdığınde rahatladık ama kucakta gezerek uyumaya basladık ama yorucu da olmaya baslamıştıç sonra uykuları bozuldu gece 2  3 lere sarkmaya başladı yalancı memeyı reddettı ve işkence olmaya başlaıyor demişken birşey keşfettim onu yatagıma aldım ışığı loş yaptım ve saçını sırtını okşamaya başladım sakinleşti.ve uykuya daldı .Şimdi meme emerken uyukluyo yatırıyorum ama uyanırsa yanında 5 dakıka yatıyorum uyuyor ve yatağına alıyorum..Eğer uykutya dalmakta zorlanırsa onu yan yatırıyorum ve sırtını göğsume yaslıyorum sanırım kendını daha güvende hissediyor ve koly uyuyor bence sende yeni şeyler dene ama uyumanı bekliyorum hadi uyu bebeğim enerjisini yaymak yerşne birlikte huzurla uyuyalım ortamını hissttir bebeişine
kolay gelsin
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
şimal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 352
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2008 Saat 22:16

Diğer konuya da yazdım ama ağlatılarak çocuk uyutulmasına sıcak bakmıyorum.Oğlum iki yaşında ve uykuya dalana kadar yanında yatıyorum onu okşayıp elini tutuyorum nasılsa büyüyünce kendi kendine uyuyacak o yüzden bu konuda  çok kuralcı olamıyorumTongue

Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.
Yukarı Dön
yıldız78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2008 Saat 15:13
benim oğlum da ilk 4 ay akşam 8 de yattı gace 1 ve 4 de uyanıp emdi çok rahattı kiii dönüm noktası 4 den sonra geldi. Acaba dedim demir damlası mı rahatsız etti onu değiştirdim, vitaminlerini sabah vermeye başladım ama ne fayda... Şimdi 6,5 aylık sütüm az geldiği için akşam 8-8:30 gibi mama veriyorum sonra 9 gibi uyuyo.. uykuya kolay dalıyo ama en fazla saatte bir uyanıyo. ben de ağlamasına dayanamadığımda yanına gidiyorum konuşuyorum ya da kucağıma alıyorum ve bu şekilde tüm gece sürüyo en fazla deliksiz uyuduğum 3 saat... Şu yazanlara da gıcık oluyorumShocked neymiş 10 saat deliksiz uyurmuşş nerdeeeeeee.... Artık alıştım gece boyunca ayaktayım ama işe başladıktan sonra ne olur bilemiyorum..
OĞLUŞUM HAYATIMIN ANLAMI..
Yukarı Dön
balamut Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 260
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2008 Saat 15:22
ağlatarak uyutmaya bende karşıyım dayanamam benim oğlumda 3 saatten fazla uyumadı hiç gece en az 4-5 kez kalkıyorum işe başaldığım ilk günler zor olmuştu ama bünyem alıştı alarm çalmadan kalkıyorum artık ağlamasına hiç dayanamıyorum gerekirse sabaha kadar uyumam beklerim yeterki üzülmesin
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2008 Saat 21:35

Clownsagolun arkadaslar paylasimlariniz icin evet insan kiyamiyoUnhappy.. ama benim oglana konusuverdinmi daha cok agliyoSmilene konusma ne oksamak ise yariyo..kucak yada sallicaksin bende yapiyorum.. gecen birakayim biraz aglasin dedim 1 gün zor dayandim dogru olmaz bu yaptigim diyip biraktim..gündüzleride hep ayni uyku olunca zorlaniyoruz gündüzleri ne kadar uyuyo sizin bebisler?? 3-4 saatde bi uykulari gelirmi??

Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2008 Saat 21:39
[QUOTE=melek uslu]merhaba benım kızımda 5.5 aylık oldu bizde hergun aynı saate uyurduk ama bır ara duzen kaybettık .asya çok gazlı bir bebekti ve hep kucaktaydı ama ben alışmasından hiç korkmadım 4 ayına gırdığınde rahatladık ama kucakta gezerek uyumaya basladık ama yorucu da olmaya baslamıştıç sonra uykuları bozuldu gece 2  3 lere sarkmaya başladı yalancı memeyı reddettı ve işkence olmaya başlaıyor demişken birşey keşfettim onu yatagıma aldım ışığı loş yaptım ve saçını sırtını okşamaya başladım sakinleşti.ve uykuya daldı .Şimdi meme emerken uyukluyo yatırıyorum ama uyanırsa yanında 5 dakıka yatıyorum uyuyor ve yatağına alıyorum..Eğer uykutya dalmakta zorlanırsa onu yan yatırıyorum ve sırtını göğsume yaslıyorum sanırım kendını daha güvende hissediyor ve koly uyuyor bence sende yeni şeyler dene ama uyumanı bekliyorum "hadi uyu bebeğim enerjisini yaymak yerşne birlikte huzurla uyuyalım ortamını hissttir bebişine" bu cümlen bana cok yardimci oldu tesekkürler MelekcigimStar
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2008 Saat 23:10
  bizde de hala bi uyku düzeni yok meralcim ama ben uzun uzun uyusun diye hiç ağlatmadım dayanamam kiCry uyku düzeni için herşeyi denedik hala deniyoruz da hiçbişey henüz kalıcı bir çözüm sağlamadı.aynı saatte aynı şeyleri yaptrmak oynatmak emzirmek gibi tabi aynı ortamda aynı havada işi kolaylaştırıyor ama halletmiyor.bizimde öyle derin bi uykumuz yok olanlara imreniyorum ya sabaha kadar dolaşırız yada yarım saate bir ya da saat başı uyanırız. uyandığında onu sakinleşmesini sağlıyorum hemen kucağıma alıp emzirmiyorum bazen kendisi uyuyor bazende emerek uyuyor böyle böyle sabah oluyor işte tabii bende uyuyup uyanmaktan zombiye dönüyorumLOL şimdilik neysede işe başlayınca düzelmezse işimiz çok zor olacak...allah bebişlerimize uyku bizede sabır versinWink

Düzenleyen bengisu - 19 Şub 2008 Saat 23:52
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 02:13
benim oğlum henüz 25 günlük dolayısıyla bir uyku düzenimiz yok. bazen çok güzel ve uzun süreli uyuyo bazende 10 dakikaya bir uyanıyo. ama en kötüsünü 3 gündür yaşıyorum sadece emerken uyuyo ve bıraktığım anda gözlerini çakmak gibi açıp etrafına bakıyo 5 dakikalık bir bakınmadan sonra ortalığı birbirine katıyo ve kim kucaklarsa kucaklasın susmuyo. illaki ben kucaklayacam konuşup okşıycam ve emecek başka çözüm yok onu susturmak için. ama gece uykusu biraz daha iyi 2 saat falan uyanmadan geçiriyoruz. 5 dakikada bir kalksada hemen kucaklıyorum ben ağlamasına hiç dayanamıyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.