Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - nasıl yapsam(biberona alıştırma)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konunasıl yapsam(biberona alıştırma)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÜLKÜ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 290
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 12:36
merhaba seyhan,
Kaşık ,küçük bir fincan ya da plastik bardakla denemeni öneririm.Bende işe yaradı.Ya da alıştırma bardakları da olabilir.Bir de uykusuz ve çok açken deneme , keyifli bir anında daha kolay oluyor.Hatta eline bebe bisküisi veya bi parca ekmek kabuğu ver , yanısıra içirmeyi dene Wink ve en önemlisi aklından negatif düşünceleri at , bebekler hemen hissediyor
Kolay gelsin
Yukarı Dön
tuba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2009 Saat 19:32
seyhancım merhaba.aynı dert 7 aylık kızımdada var.çok güzel yıyordu ama 2 aydır yemıyor,benı de emmıyor dogru düzgün.emzık bıberon.nerdeyse her markayı denedım almıyo.ama silikon kaşıkla verıyorum ben o zaman hiç yoktan alıyo.kaşıkla hoşuna gıdıyo.yanı devam sütünü de öyle verebılırsın canım.birde bilgin varmı bilmiyorum. kaşık biberonları var.normal biberon ama ucu kaşık gibi.birdeöyle dene.sana kolaylık olur.ıstersen özelınemarka adını maıl atarım
Embarrassed
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2009 Saat 21:20
Benim kızım 26 aylık olacak ben hala çekiyom bu yeme problemini,bugün öğlen kalktı 1  yumurta bile yediremedim,sonra ne çorba ne de başka bişiy yedirebildim,hiç ama hiçbişiy yemedi,az önce tavuk haşladım yedi biraz onlada yatarConfusedBen çok çektim ama artık takmamaya çalışıyom en sonunda hasta olacam dedim yemese yemesin...

Bende biberona alıştıramadım,devam maması içiremedim,6 aylıktan sonra geceleri kaşık mamasına 3 ölçek,sabahları kahvaltı karışımına 3 ölçek kattım o kadar..Sütü bile 1 buçuk yaşında başladı,onada pipetle içirmeyi başardım..Çok stres yapmayın,ben şimdide bardağa alıştıramıyom suyu hep pipetli suluktan içiyo..
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2009 Saat 22:23
ben doğdu doğalı biberon emzik kullandığımdan sana yardımcı olamayacağım ama eminenin dediği gibi pipet dene derim benimki onu hiç istemiyor gerçi biberon delisi yediremezsem o gün içine çorba koyup veriyorum içiyor ne yapayım hele bu son 1 haftadır hiçbirşey istemiyor yemiyor Confused
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.