|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Tam zamanı canım endişe etmeden hemen bugün başla bence
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iremsenem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() |
kızım 12 aylık ve hala sallayarak uyutuyorummmmm bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum ama bebişime üzülüyorum çünkü benim yüzümden oldu ben alıştırdım belki biraz sabretseydim biraz kendi kendine uyurduuu
![]() |
|
![]() |
|
irme ![]() Elmas Üye ![]() En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8271 |
![]() |
Canım üzülme lütfen..çünkü bir gerçekte varki,çocuktan çoçuğada değişiyor bu..yani sen ne kadar uyku yada başka konuda bir düzen oluşturmaya çalışsanda bazı çocuklar sanırım yapısı gereği alışmıyorlar da.. mesela ben kendimden örnek vereyim ; Kızımı 8-9 aylık olana kadar hep sallayarak uyuttum, sonra sonra çocuk bilinçlendikçe farkettimki kızım bundan hiç hoşlanmıyor,yani ben ayağıma alıyorum ,o atıyo kendini yatağa,sağa döner,kalkar ,tekrar yatar sola döner uyur..Şimdi 18 aylık kızım ve ben çalışan bir anneyim,dolayısıyla zamanla yarışıyorum ve halen bazen ayağıma alıyorum ama benimki atıyo kendini...Sallayarak daha çabuk uyuyor,kendi kendine uyuması biraz daha zaman alıyor,dolasıyla bende biran önce uyuması için ayağıma alıyorum ama ne mümkün..Bunu kızıma kimse öğretmedi bu onun seçimi oldu anlıyacağın..yanına bende yatıyorum,sönerken dönerken uyuyor şimdi..Artık nasıl nefret ediyosa sallanmaktan bazen hadi kızım kapa gözünü,bak sallarım yoksa diyorum
![]() |
|
![]() |
|
yeşim ![]() Altın Üye ![]() Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3664 |
![]() |
Arkadaşım azminden dolayı çok tebrik ediyorum seni.Keşken bende senin gibi davransaydım ama dedim ya benimkiler ikiz ve ben doğumdan 1 ay sonra yanlız kaldım.Ve yardımcımda yoktu.Kızım çok cadı vede sabırsızdı.Oğlumun ağzından göğsümü çıkarıp kızıma verdiğim çoktur.Bunlar ikiz aynı anda acıkır aynı anda uyanırlar...Biri grip olsun ertesi gün diğeride grip.İshal olsun biri diğeride isal oluyor.Anlıyacağın ben sizler gibi şanslı değilim.Şimdi ikizlerim 10 aya girecek ve kızımda sallanmak istemediğini farkediyorum.Yattığı yerde sarılıyorum,sırtını sıvazlıyorum bazen uyuyor.Ama oğlum çok hareketli ve uykuyu hiç sevmiyor.Yattı yerde öteye beriye atıyor kendini ve uyumamak için direniyor adeta.Biraz daha anlamaya başladıklarında "büyüdün artık küçük bebekler sallanır " diyerek sallamamayı düşünüyorum.Tabi bu benim düşüncem...Zaman ne gösterecek bilmiyorum.Bu konuda farklı düşüncesi olan arkadaşlar düşüncesini paylaşsın...Bizde farklı yaklaşımlar deneyelim ve yaşayarak öğrenelim...
|
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
![]() |
|
yeşim ![]() Altın Üye ![]() Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3664 |
![]() |
|
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
![]() |
|
![]() |
http://www.kitubi.com/2008/04/15/Bebe%c4%9fimiNas%c4%b1lUyutmal%c4%b1y%c4%b1mD%c3%bczeninde.aspx
arkadaşlar belki yardımcı olur diye düşündüm
|
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
![]() |
|
BEYZACIK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
![]() |
benim kızımda malesef emerek uyuyor. bazen kendi kendne de uyoyor. ama çalıştığımiçin evde babaannesi sallayara uyutuyor. Gecelerimiz inanılma derecede zor. en az 5 kere uyanıyor. ağlayarak. ninni söylüyorum. kucağıma lmadan okşuyorum. ama uyumuyor. çok yoruldum gerşkten işi bırakamayı düşünüyorum ama borç var birazdaha dayanmam lazım diyorum ama çok zor durumdayın..bende isterdim evde kendi kurallarımla çocuk büyüsün ama olmadı işte. gece için tavsiyeleriniz bekliyorum. sevgiler. |
|
![]() |
|
belma ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4440 |
![]() |
Arkadaşlar hepinizn yazılarını tek tek okudum.Benim nacizene fikrim her çocuk kendi rutinini kendi oluşturuyor
![]() ![]() Oğlumda ise bunu en başından beri denememize rağmen asla beceremedik.Yatğına koyduğumuz anda çığlığı koparıyor ve hiç susmadan dakikalarca ağlayabiliyordu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|