|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
ceylinsu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 831 |
![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 12:25 |
tüm dr.sallayarak uyutmanın yanlış olduğunu söylüyorlar peki ne gibi çözümü var?kızım 11 aylık olcak 5 gün sonra.geceleri çok sık uyanıyor.bazen emmekte istemiyor sallıyorum yapmassam sakinleşmiyor ve sonra hiç uyumuyor.ben ne yapmalıyım.bende çok istiyorum beşiğine bıraktığım zaman ninni söyleyerek uyutmayı ama ne fayda?
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yeşim ![]() Altın Üye ![]() Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3679 |
![]() |
Bendede aynı sorun varrrrrr.Bende hiç sallamamaktan yanaydım.Ama ikiz olunca benimkiler.Bebekken birini emzirirken diğerinide ayağmda sallamak zorunda kaldım.Çünkü emzirirken diğerini oyalayacak kimse yoktu yanımda.....Yanlış sallamak ama çarem yoktu..
|
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8112 |
![]() |
ben hiç sallamadım.. önceleri uykusu gelince yatağına yatırıyordum battaniyeyi veriyordum. bir süre ağlıyordu. ağladığında kendini yalnız hissetmesin diye odasına girip kucağıma almadan pışpışlıyor sonra odadan çıkıyordum. Sonra baktım alışamadı bu sefer emziği denedim. Battaniyesini de yüzüne değecek şekilde bırakıyordum. Böylece kendi nefesini ve sıcaklığını hissediyordu.. bunun faydası oluduğunu düşünüyorum.. ve bu şekilde alıştı. Ben çok rahat ettim. Tabi emziği bıraktırmak belki biraz zor olacak ama bu süreçte ikimizin de yaşadığı rahatlığa değer bence. Doğru veya yanlış olduğunu iddia etmiyorum. Ama ben böyle yaptım arkadaşım. Geceleri uyandığı zaman emziği verir vermez uykuya devam ediyordu.. bir uyandığımda da eğer o çıkarmamışsa emziği çıkarıyorum. Gündüzleri yani ben uyanıkken o uykuya dalar dalmaz emziğini çıkarıyorum. Aslında emzik çok uzun süre kalmıyor onda. |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3965 |
![]() |
![]() ![]() şimdi çok şükür uyku sorunumuz yok ![]() ![]() ![]() ![]() bebişini öptüm ![]() |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3965 |
![]() |
Akillibebek.com - 9 - 12 Ay
UykuBEBEK VE UYKU yardımcı olacağını düşündüm iki link verdim sana ikincisini denemekte fayda var. ![]() |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7479 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/icerik.asp?id=676
Ana sayfamızda çok güzel bir yazı okumuştum belki sen de görmüşsündür ama ben yine de bilmeyen varsa diye paylaşmak istedim canım
![]() Bunun haricinde ben de kızıma bir uyku düzeni bulmuştum ve halen onu uyguluyorum. Arkadaşlar söylemiş zaten aslında uyku rutini oluşturmak çok önemli gerçekten.
Mamasını yedirdikten sonra bir saat kadar oyun, banyo, giyim ve agu gugu ardından bazen masaj ve biberon maması veririm genelde sonra da uyur. Ama bunlar loş ortamda olursa ve hatta son biberon bölümü azcık daha kararırsa bebek anlıyor canım. Çok akıllılar gerçekten maşallah şimdiki nesil. Aman nolur sen sen ol birkaç gün dayan. Aaa bir de uyku müziğine basarım park yatağında. Zaten onu duyunca anlıyor bir süre sonra canım. Bu sıralar oyun bulduk. Ben gider gitmez bazen ayağa kalkıp beni arıyor. Ben de "gelirim oraya" diyip şımarıklık yapmasına izin veriyorum ama 3 kereden sonra hemen yatıyor. Kolay gelsin canım.
![]() |
|
![]() |
|
rüyabebek ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mar 2008 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Puanlar: 1036 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
"geç kalmak hiç gitmemekten iyidir" demişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|