|
mutlu olmak için 15kural |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
dilek yiğitcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3348 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2014 Saat 23:47 |
![]() https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/v/t1.0-9/1011088_10202664325305347_1259205324_n.jpg?oh=6e26b6d9263864beb4bf05977ddf853d&oe=53B06357
Düzenleyen Gamze - 29 Mar 2014 Saat 00:03 |
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
![]() |
|
dilek yiğitcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3348 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
gamze yapamadım
![]() |
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9496 |
yapamadım mı demiştim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
heh yaptım aynısı gıbı kop yala yapıştı olmadı, ağaca yaptım ağaçta birşey çıkmadı
yetiş bacım oldu canım sıkıldı eklım dedim sıte canlansın ::)) ![]() ![]() ![]() Düzenleyen dilek yiğitcan - 29 Mar 2014 Saat 00:16 |
|
|
|
![]() |
|
bende aynılarını yaptım olmadı ama dinsizin hakkından imansız gelirmiş başka bir yöntemle eklemeyi başardım
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
helal olsun sana;-);-):-P
|
|
|
|
![]() |
|
menekse ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
Bravo!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|