|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2016 Saat 05:46 |
Hocam Merhabalar,
2 yaşında oğlum ve 5,5 yaşında kızım var. Bir hafta önce oğlum ateşlendi ve burnu akmaya başladı. Sanırım oyun grubundan birsey kaptı. suanda sadece oksuruk var onun icinde limonlu bal kullaniyorum. şimdi Anaokulunda giden kızım halsiz ve hafif ateşi var gibi saniyorum ona da bulaştı. ikiside pek birsey yemiyor. yarın 4 günlüğüne Danimarkaya gideceğiz ve orada da pek birsey yemiyecekler diye düşünüyorum. biliyorum pek tavsiye etmiyorsunuz ama bu iştahsızlık donemlerinde ara ara kullanabilecegim katkı maddesi ihtiva etmeyen doğal bir multivitamin tavsiye edebilirmisiniz? Piyasada birçok multivitamin var. hangisini alacağım şaşırdım hocam. Teşekkürler, Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbirini almayin.. Bilhassa bu sekilde; "multivitamin" ihtiva eden suruplardaki vitaminler birbirlerinin etkilerini azaltirlar. Yarim mandalin, yarim muz yeseler hepsini alirlar.. Vitaminleri; ilac olarak degil dogal sekilleri ile alin..
|
|
![]() |
|
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok tesekkürler. Vitamin almıyorum.
Hocam kızımın dun butun gun ve gece atesi max 39 oldu. İstah yok. Ara ara oksuruyor burun akıntısı basladı. Sanırım grip geçiriyor. Biraz once boğazına baktığımda bademciklerinin beyazlafığını gordum. Dilide beyazlamış. Birazdan uçağa bineceğimiz için strep a testi yaptıramadım. Korkum beta olabilir mi diye. Hocam diline ait fotoğraflar ekte. Rica etsem degerlendirebilirmisiniz? Paslı dili birkez yakalayabilirsem anlayacağım hocam. Evde macrol 250/5 vardı yinede yanıma aldım. Gerekirse bunu kullananilirmiyim? Tesekkürler, saygılarımla http://i.hizliresim.com/1VLJP5.jpg http://i.hizliresim.com/LZybPV.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gerekiyor, kullanin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam makrolun prospektusunde saf su ile hazirlayin diyor. Saf suyunu yanima almamisin laynamis sogumus su olur mu hocam? Kizin 20 kg 3 ml 5 gun verecegim degil mi makrol 250/5 ml yi
Cok tesekkurler |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her turlu icme suyu olur.. Laf!!! Gunde; 2x1 olcek(5ml) 5 gun yeterlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|