moderatörümüze |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Zeynep Sevgi
Üye Kayıt Tarihi: 29 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Sevgi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2017 Saat 19:08 |
Sevgili Gamze Hanım,
Kadir Hocamızın sayfasında soru ve cevapları, daha önce, hastalıklara göre genel başlıklar altında okuyabiliyordum. Ama bir süredir yeni sorulan sorulardan başkasını göremiyorum. Acaba sorun bende mi, yardımcı olur musunuz?
|
|
crescent
Üye Kayıt Tarihi: 18 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben de katılıyorum size. Ayrıca, Kadir Bey böyle daha çok yorulur.
Çünkü başlıklara göre sınıflandırmada daha kolay oluyordu daha önce sorulmuş sorulara cevapları bulmak. Şimdi defalarca aynı sorular soruluyor. Her gün grip ve gelişimle ilgili birbirinin benzeri soruları okuyoruz mesela. Kadir Bey de haklı olarak, eski mailleri okuyun diyor. |
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba,
Kadir Hocamıza daha önce sorulmuş bütün sorular aynı eskisi gibi başlıklar altında toplanmaktadır sadece yeri değişti. Forum sayfasının aşağı kısmında bulunan arşiv bölümüne taşındı linki aşağıdadır, ilginize teşekkür ederim. http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=218&title=cocuk-sag-ve-hastaliklari-uzm-dr-kadir-tugcu-arsivi |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|