Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Asil
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
|
Konu: mimar mühendisde topiğimiz olsunmu anneler, bizim Gönderim Zamanı: 30 Tem 2008 Saat 15:35 |
merhaba... çalışan anneler olarak, tecrübelerimizi paylaşalımmı. nasıl zorluklarla karşılaşıyoruz, hayatımızdaki tempo hep böylemi olacak,,,
|
|
fatma tülay
Katılımcı Üye
Puanlar: 396
|
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2008 Saat 12:42 |
aa ben burayı yeni gördüm, ben endüstri mühendisiyim ve özel bir şirkette planlama mühendisi olarak çalışıyorum,
diğer meslek gruplarını görünce ben özenirdim benim meslekten birileri varmı acaba diye merak ederdim
varmıı ????
|
minik kızım büyüyor :)
|
|
çiğdemnuray
Üye
Puanlar: 11
|
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2008 Saat 23:24 |
merhabalar, bende makine mühendisiyim. 2 hafta sonra ücretsiz iznim bitiyor işe başlıyorum. kızım 14 ayını dolduruyo. annem bakacak, o yüzden içim rahat başlıyorum işime.. sayımız biraz az galiba
|
|
|
fatma tülay
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2008 Saat 23:28 |
aa ne güzel hemde ankaadansın, nerde çalışıyosun çiğdemcim , 14 aylık bebeğin var ve ücretsiz izinde olduğuna göre sanırım kamudasın
ben özel şirkette çalışıyorum kazanda benimde bebişime şimdi annem bakıyor
2 ay bakıcı baktı şimdi tekrar anneme döndük
|
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 9950
|
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2008 Saat 08:58 |
Ben de inşaat mühendisiyim.
|
|
çiğdemnuray
Üye
Puanlar: 11
|
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 13:12 |
topiği yazan arkadaşın eline sağlık.. ama bir daha sesi çıkmadı??
evet fatma doğru tahmin ettin ben askeri bi kurumda sivil muh. olarak calışıyorum.
asil'in yazdığı ile ilgili şeyler söylemek istiyorum. yani iş hayatındaki zorluklar
şimdiden beni düşündüren seyler var. ben çalışırken sıklıkla sehirdışı görevlere gidiyordum mesela.
bi de ev işleri var tabii. hem calışıp hem de evdeki aynı işleri beraber yapmak nasıl olcak acaba?? zira evdeyken bile bu işleri yetiştiremiyordum ben :)
Düzenleyen çiğdemnuray - 31 Ağu 2008 Saat 13:19
|
|
|
fatma tülay
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2008 Saat 20:11 |
hem çalışıp hem anne olmak gerçekten çok zor, gerçi ben 4,5 ay evdeydim sonra annem geldi bizde kaldı ozaman rahattım işten gelip bebeğimi seviyodum, annem sağolsun hiçbir iş yaptırmıyodu ban sonra annem memlekete gitti güze kızımı bakıcıya teslim ettim e beni için hayatın zor günleri başladı, eve gelirken kızımı alıyoduk sonra hemen yeme işlerine giriyodum, bir gün önceden kızıma ayrı bize ayrı emek yapıyodum, tabiii evin diğer işleri de var, ben 2 ayın sonunda memlekete gittiğimde gözlerimin atı morarmıştı artık, çünkü bütün bunların yanında benim kızım doğduğundan beri uykuyu sevmiyor, çok az uyuyor ve geceleri en fazla 1 saat uyuyup uyanıyor
amaaaaa şimdi annem tekrar geldi, bu sefer babamda geldi ikisini de göndermiyorum, şimdi eskisine göre baya rahatladım
alla bütün annelere özelikle çalışanlara sabır ve güç versin ne diyeyim başka
öpüyorum sizleri şimdilik byee
|
|
|
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10127
|
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2008 Saat 06:16 |
fatma tülay Yazdı:
uğundan beri uykuyu sevmiyor, çok az uyuyor ve geceleri en fazla 1 saat uyuyup uyanıyor
amaaaaa şimdi annem tekrar geldi, bu sefer babamda geldi ikisini de göndermiyorum, şimdi eskisine göre baya rahatladım
|
senin ve bebişin adına çok sevindim Tülay...
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
|