Milli Eğitim Okulları Ayrıştırdı... |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Konu: Milli Eğitim Okulları Ayrıştırdı... Gönderim Zamanı: 20 Haz 2012 Saat 12:42 |
Milli Eğitim Bakanlığı, 4+4+4'e göre, internet sitesinde okullarla ilgili olarak ayrıştırdığı listeyi yayınladı... Bakanlık sayfasında yayınlanan dönüşüm listesi... Milli Eğitim Bakanlığı, 4+4+4 eğitim sistemine göre okullarda yapılan dönüşümü internet sitesinde yayınladı. İşte bakanlığın yayınladığı LİSTELER... |
|
|
|
bilgeakgun
Kıdemli Üye hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1971 |
Gönderim Zamanı: 20 Haz 2012 Saat 15:20 |
Bugün etüdlü beslenmeli bir okulun kura çekilişi vardı,ikinci bir emre kadar kuralar ertelenmiş acaba bu ayrıştırma işlemi yüzünden mi ertelendi?
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Gönderim Zamanı: 20 Haz 2012 Saat 19:35 |
Bilgecim bu tür okulların kapatılacağı yönünde bir dedikodu var 2 gündür mail yazıyoruz başbakanlığa ve Millieğitim bakanlığına öyle kızgınım ki 2 gündür anlatamam
|
|
elif2
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 363 |
Gönderim Zamanı: 20 Haz 2012 Saat 22:14 |
Bende tedirgin ve kızgınım,haberleri bende duyuyorum ne yaparım ne ederim diye düşünüyorum,kızım geçen sene yedek listeden girdi,o kadar rahatlamıştımki,babasıda bende çalışıyorum,hersene bi stres,yarım gün olursa mahfoldum,hoş annem var yakınımda ama,bebekken neysede bu yaşta annem zor idare eder hem yaşından dolayı hem de bu yaştaki çocuklar anane olsun babane olsun parmaklarında oynatıyorlar ve hiç hoşuma gitmiyor,o yağmurda çamurda o okuldan başak bi etüt okula falanmı geçecek, çocuğa yazık.geceleri dişlerimi sıkıyorum sinirden.
Arkadaşlar kim erken haber alırsa paylaşsın burada olurmu,inşallah aynı statüde devam eder bu okullar,offfffff. |
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Gönderim Zamanı: 20 Haz 2012 Saat 22:17 |
Yarın saat 11 de il milli eğitime gidiyoruz topluca görüşmeye ayrıca facebook ta üyeyseniz http://www.facebook.com/groups/332861166792290/ böyle bir grupta paylaşıyoruz bilgilerimizi eğer sessiz kalırsak kesinlikle kapatılacaklar binlerce aile mağdur edilecek sesimizi duyurmalıyız
|
|
piar
Kıdemli Üye Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Puanlar: 1675 |
Gönderim Zamanı: 20 Haz 2012 Saat 22:36 |
şimdi bu listenen okullar ne oluyo yani??yarım gün mü??
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 20 Haz 2012 Saat 23:15 |
bende anlamadim gitti bu sistemi??
|
|
|
|
bilgeakgun
Kıdemli Üye hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1971 |
Gönderim Zamanı: 21 Haz 2012 Saat 09:20 |
İnanamıyorum Gülsen şok oldum şimdi mesajını okuyunca,böyle bir ihtimal hiç aklıma gelmemişti,basında da görmedim,birsürü çocuk anne baba çok mağdur olacak,devletin çalışan anne ve babaları düşünmeleri lazım,peki buna gerekçe ne 4+4+4 le okula başlayacak öğrenci sayısı artması sebebiyle onlara yer bulabilmek mi?peki sadece bu 19 okulla mı bunu çözüme kavuşturacaklar,sebebini anlayamıyorum :((
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|