Migren ve ostrojen iliskisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
erhazan
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 2 Saat 57 Dakika önce Saat 19:48 |
Merhaba hocam, 36 yaşında kadınım. Şiddetli migren ağrılarım var. Sizin söylediğiniz şekilde ataklar döneminde 3x2 novalgine kullanıyorum ancak son zamanlarda mide bulantısı yapar oldu bu ilaç sonrası. Alternatif ne kullanabilirim?
Bir de annem de migren hastasıydı ve menopoz döneminden sonra bir daha atak gelişmedi. Ben de adet öncesinde şiddetli ağrılar oluyor. Nöroloji doktoru hiçbir şekilde dinlemiyor, ancak bu şekilde ağrılara bir çözüm de bulamıyorum. Değerli fikrinize ihtiyaç duyuyorum. Saygılar.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118466 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Dolven tablet400 alabilirsiniz. Agri oldugunda, 1 veya 2 tablet alin. Gunde 1800mg'i gecmeyin.
Agrilar; stres ile alakalidir. Osrojen ile degil. Bende: Lise- Tip Fakultesi ve Ihtisas boyunca ara ara olurdu, Ihtisas dan sonra bir daha olmadi.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|