Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mide ve bağırsak enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumMide ve bağırsak enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
İlkeutku Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı İlkeutku Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mide ve bağırsak enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 16 Oca 2018 Saat 23:06
İyi akşamlar doktorum benim 3.5 yaşında bir kızım var dün gece 19 gibi aniden ateşlendi ve ateşi sabah 8e kadat 38.7 40 arasındaydı gece acıktım dedi 2 lokma yiyip istifra etti sabahta aynı şey olunca tahliş yaptırmak için götürdüm doktor mide ve bağırsak enfeksiyonu dedi bugün sadece 1 kere ishal gibi yaptı antibiyotik istemediğim içim doktor 3 gün kontrol et devam ederse başlarsın dedi ek olarakda zinobest 5ml şurup, maflor 5 şase ve suprax verdi siz ne önerirsiniz bu durumda ne kullanmalıyım sizce şuanda ateşi düştü uyuyor ben size yüksek olan tahlilleride yazayım değerlendirebilirseniz memnun olurum.
Crp 5.9 ( 0-0.5)
Ast 43 (0-35)
Sodyum 132 (136-146)
Wbc 15.40 (4-12.5)
Neut 11.80 (1.8-7.8)
Mono 1.76 (0.3-0.9)
Neut 76.30 (39.9-75.4)
Plt 441 (149-371) 
İdrarda ise sadece mukus 3 çıktı okadar
Referans aralıklarınıda yazdım buna göre lütfen yardım edermisiniz ne yapmalıyım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117905
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2018 Saat 03:35
Bu tahlillere bile gerek yoktu!!  Tamamen duygusal!!!!
Hicbir sey yapmayin, kendiliginden duzelecek..   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.