|
Mide bulantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Derin mira ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 29 Dakika önce Saat 07:50 |
Kadir bey merhaba kızım 13 yasinda.3 gündür mide bulantısı iştahsızlık hazımsızlık vardı.malum LGS senesi.doktora götürdüm.kan idrar tahlili yapıldı.daha sonuçları göstermeye gitmedim.degerlendirirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Derin mira ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca okadar çok üşüyor ki kat kat giyiniyor evin içinde ayakları elleri hep buz gibi.tirnaklari hafif mor.saclari çok dökülüyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Üşümesi normal! Bende üşüyordum, bir kat fazladan giyindim, neyseki bugün kaloriferler yanmaya başladı.
Tahlil normal. NE diye bakıldı ise!!! Tamamen duygusal!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
Peki hocam daha önceki cevaplarınızdan hgb normal ise ferritin ve demirin bir önemi olmadığını okudum.kendimden yola cikarak geçen sene vücudumda ferritin 5 e düşmüştü ve okadar kotuydum ki halsizlik nefes nefese kalma kas ağrısı baş ağrısi ve üşüme vardı.damar yolu ile verildi ve gerçekten kendime geldim.enerjim arttı.tamamen bilmediğimden ve anlamaya çalıştığından soruyorum.yani ferritin ve demir eksikligi vücuda olumsuz etki etmiyorsa bu yaşadığımız nedir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derin mira
2.kizimin bu iştahsızlık ve mide bulantısı hazımsızlık olayı için ne yapmamız gerekiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|