|
Mide bulantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Novalgin yapmaz.
Gidalarla halledilecek bir durum degil.
|
|
![]() |
|
mrtalexad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Anladım hocam bu arada ağrı yok yazdım ama var yeni fark ettim karnımda gerilim tarzı ağrı var sanki mekik çekmişim gibi bi ağrı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gastrit olabilir.
Denemek icin (uc kurusluk ilac) Famodin40 tab. alin ve her sabah bir tane alin. 3 gun sonra sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
mrtalexad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Hocam ilaca başladım öğünlerin arası çok açılınca mide bylantısı ağrı artıyor o yüzden sık sık yiyorum bide bi sorum
olucak peynir altı suyu iyi gelir mi öğün aralsrında biraz içsem olur mu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" peynir altı suyu iyi gelir mi'
Hayir, iyi gelmez. Ilaci aldiniz mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Evet başladım hocam bugün 2.günümdü 5.gün sonunda yazıcam şuan biraz azalma var ama yemek yedikten 3 saat sonra hemen bişey yemezsem tekrar bulantı oluyor bide su çok içemiyorum oda bulantı yapıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devam edin, sonucu yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|