|
Mide bulantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mrtalexad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şub 2025 Saat 20:26 |
Merhaba hocam 5 6 gündür mide bulantım var gün içinde aralıklarla vuruyor yemek yerken de oluyor bazen ne tavsiye edersiniz ilaç veya başka bişey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yas?
Cinsiyet? Karin veya sirt agrisi varmi?
|
|
![]() |
|
mrtalexad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
22 erkek ağrı yok sadece midem bulanıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Safra kesesinde bir rahatsizlik olabilir.
AST,ALT ve Total Bilirubin baktirin. Yagli ve yumurtali gidalari kesin. Sonucu yazin. 2- Fonksiyonel Dispepsi ise, tedavisi zordur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Pazartesi randevu aldım bi kaç gün önce dışardan bi yemek yedim onunla ilgili olabilir mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cig gida yedi sieniz; Tifo bile olabilir!!
Mutlaka Gruber-Widal tahlili yaptirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Pazartesi hastanryer gidip aile hekimliğinden kan tahlili istiycem dahileye 10 gün sonraya boş yer var ozamana aldım 6 7 aydıe bel ağrısından novalgin kullanıyorum bitek o iyi geliyor o yaparmı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Hocam ek olarak da çorba ve havuç gibi vitaminli sebzeler tüketiyimmi bide sıcak su torbası koysam iyi gelir mi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|