Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mide bulantısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumide bulantısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2008 Saat 22:40
olur canım öle mşeyler bebeğin saçları çıkıyor başka bişiyden değil.ben sürünüyordum valla Confuseddoktor bana bir ilaç daha doğrusu pastil verdi onu yemekten sonra alınca hiçbişiyim kalmıyordu
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 09:05
hamileliğin ilk üç ayı ile son üç ayı benzer özellikler gösterebiliyor,o yüzden bulantıların normal canım hiç telaşlanma..bebeğinin saçlarının çıkmasıyla ilgisi yok bunun,ben çok rahat bir hamilelik geçirdim,sadece 1 kere bulantım oldu ve kustum,bu durumda benim kızımın kel doğması lazımdıLOLama bonus çıktıLOLLOL
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 10:12
Canım ya ben ilk çocuğumda 8. aya girene kadar kustum, mutfağa giremedim, evde pişen yemeği yiyemedim DeadDeadDead kaynanama bizden bir tabak götür mesela o gün apartman tavuk kokuyor nuray abladan bize getir dedim LOLLOL kızım bizd3eki de tavuk derdi yok kokuyor ben dışardan istiyom derdim LOLLOLLOL 

arda da ise 4. aya kadar istifra ettim bir daha da olmadı şükür Wink
Normal yani korkma Wink
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 12:40
Orjinalini yazan: gülce gülce Yazdı:

Orjinalini yazan: ilal ilal Yazdı:

forumda artık kadındoğum uzmanı olmadığı için tecrübeleri annelere sorayım dedim...7,5 aylık olduk mide bulantıları geri döndü...yengemde hiç olmamış öyle..telaşlanıyorum..normalmi acaba
canım telaşlanacak bişey yok;her kadının hamileliği de doğumu da çok farklı olabiliyor.9 ay boyunca bulantı çekenler;doğuma gitmeden hemen önce çıkaranlar da var.bunun için hiç üzülme.Nilay'ın söylediği gibi soda içmek;elma  ve tuzlu çubuk kraker yemek mideni bastırabilir.
saçının çıkmasıyla hiç alakası yok bu durumun;bebişin rahim içinde bütün uzuvlarından ayrı bir yerde;tek bağlantısı göbek bağı;ordan da mideni kazıması mümkün değil!!rahim büyüdüğü için bütün organlarına;özellikle bağırsak;mide ve akciğerlerine baskı yapacak seni de rahatsız edecek;çok normal bir durum.8.ayınız bittiğinde aşağı inmeye başlayacak;sen de rahatlayacaksın.
umarım en kolay şekilde atlatırsınLOLStar
bende hamileligimin ilk 4 ay ve son üc ay sadece kustum cok zor oluyor seni iyi anliyorum bana kraker falan hic iyi gelmedi tabi her bünye farkli oda beni bulandiriyordu ben findik yedim Big%20smilegülme bildigin findik ama güp güp yutmadim findigi bayaga bi cignedim gerci bulanti cok oldugunda deyil ama icim kaynamaya basladiginda yedim bilmem bazen iyi geliyordu bazen deyil bütün hamileligim boyunca oturarak uyumustum Dead
ins iyi gelir dene ha bide cok yemek yerine az az sik yedim onunda faydasi olmustu
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 14:16
Orjinalini yazan: nilay nilay Yazdı:

kimi insanda olur diye çok duydum bende pek olmadı ama bebek saçlanıyor derler bizde ,maden suyu iç çok iyi geliyor tavsiye ederim Wink

maden suyu hamilelere yasak diye biliyordum, bir arastir istersen icmeden once.

ben 4 gun sonra dogum yapacam ama hala mide bulantilarim gecmis degil. 9 aydir da hic gecmedi.
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 14:18
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

Orjinalini yazan: nilay nilay Yazdı:

kimi insanda olur diye çok duydum bende pek olmadı ama bebek saçlanıyor derler bizde ,maden suyu iç çok iyi geliyor tavsiye ederim Wink

maden suyu hamilelere yasak diye biliyordum, bir arastir istersen icmeden once.

ben 4 gun sonra dogum yapacam ama hala mide bulantilarim gecmis degil. 9 aydir da hic gecmedi.

araştırsın tabii hatta dr sine de sorsun , ben birçok yerde okuduğumdan kendi dr. me sorup içmeye başlamıştım ve gerçekten çok faydasını görmüştüm

Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 14:24
hepinize teşekkürler...ilk üç ay olur normal dedim üç ay bitince geçti..ve hiç sıkıntım da olmadı..şimdi yeniden başlayınca telaş yaptım...acaba bu gebelik zehirlenmesi olabilirmi,yada kordonmu dolandı gibi evhamlar...demek olabiliyormuş...
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 14:48
canım bence doktoruna bir danış belki mideni üşütecek farkında olmadan bişey  yapmışsındır belki çözümü vardır Wink eminim çekilmiyordur Confused
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.