Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
gülgün
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1384
|
Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2008 Saat 22:40 |
olur canım öle mşeyler bebeğin saçları çıkıyor başka bişiyden değil.ben sürünüyordum valla  doktor bana bir ilaç daha doğrusu pastil verdi onu yemekten sonra alınca hiçbişiyim kalmıyordu
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 09:05 |
hamileliğin ilk üç ayı ile son üç ayı benzer özellikler gösterebiliyor,o yüzden bulantıların normal canım hiç telaşlanma..bebeğinin saçlarının çıkmasıyla ilgisi yok bunun,ben çok rahat bir hamilelik geçirdim,sadece 1 kere bulantım oldu ve kustum,bu durumda benim kızımın kel doğması lazımdı  ama bonus çıktı 
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 11988
|
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 10:12 |
|
 |
begumfunda
Altın Üye
Puanlar: 3968
|
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 12:40 |
bende hamileligimin ilk 4 ay ve son üc ay sadece kustum cok zor oluyor seni iyi anliyorum bana kraker falan hic iyi gelmedi tabi her bünye farkli oda beni bulandiriyordu ben findik yedim  gülme bildigin findik ama güp güp yutmadim findigi bayaga bi cignedim gerci bulanti cok oldugunda deyil ama icim kaynamaya basladiginda yedim bilmem bazen iyi geliyordu bazen deyil bütün hamileligim boyunca oturarak uyumustum
ins iyi gelir dene ha bide cok yemek yerine az az sik yedim onunda faydasi olmustu
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 14:16 |
nilay Yazdı:
kimi insanda olur diye çok duydum bende pek olmadı ama bebek saçlanıyor derler bizde ,maden suyu iç çok iyi geliyor tavsiye ederim  |
maden suyu hamilelere yasak diye biliyordum, bir arastir istersen icmeden once.
ben 4 gun sonra dogum yapacam ama hala mide bulantilarim gecmis degil. 9 aydir da hic gecmedi.
|
|
 |
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10157
|
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 14:18 |
Elif Hansa Yazdı:
nilay Yazdı:
kimi insanda olur diye çok duydum bende pek olmadı ama bebek saçlanıyor derler bizde ,maden suyu iç çok iyi geliyor tavsiye ederim  |
maden suyu hamilelere yasak diye biliyordum, bir arastir istersen icmeden once.
ben 4 gun sonra dogum yapacam ama hala mide bulantilarim gecmis degil. 9 aydir da hic gecmedi. |
araştırsın tabii hatta dr sine de sorsun , ben birçok yerde okuduğumdan kendi dr. me sorup içmeye başlamıştım ve gerçekten çok faydasını görmüştüm
|
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 14:24 |
hepinize teşekkürler...ilk üç ay olur normal dedim üç ay bitince geçti..ve hiç sıkıntım da olmadı..şimdi yeniden başlayınca telaş yaptım...acaba bu gebelik zehirlenmesi olabilirmi,yada kordonmu dolandı gibi evhamlar...demek olabiliyormuş...
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
ezel
Elmas Üye
Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod
Puanlar: 5237
|
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2008 Saat 14:48 |
canım bence doktoruna bir danış belki mideni üşütecek farkında olmadan bişey yapmışsındır belki çözümü vardır  eminim çekilmiyordur
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
 |