Meriç Minel ismi nasıl sizce? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Yazar | |
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Konu: Meriç Minel ismi nasıl sizce? Gönderim Zamanı: 11 Eki 2010 Saat 07:22 |
Merhaba, günaydın kızlar;
Meriç Minel ismi sizce nasıl?
Minel kuranda geçiyor hemde cennetteki inci tanesi diye geçiyor
Farsçadada erişilmesi güç olanmış
Minel hakkında bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim
Bir kızda duydum ve hoşuma gitti meriç benim koymak istediğim isim ekleme yaptım
Düzenleyen Ayşegül - 07 Kas 2010 Saat 20:29 |
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Gönderim Zamanı: 11 Eki 2010 Saat 12:03 |
Sen bi hamile kal hele, yardımcı oluruz
şu andaki istediğin isimler sonra değişebilir çünkü |
|
pinar35
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1952 |
Gönderim Zamanı: 11 Eki 2010 Saat 12:11 |
cnm kevserinde dediği gibi önce bi hamile kalda sonra isim konusu kalsın..
Sana nacizane tavsiyem kendini fazla kaptırma ilerde Allah korusun bi sorun çıkarsa bin kat daha da üzülürsün
|
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2010 Saat 14:44 |
tamam kızlar
|
|
esma24
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 02 Haz 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2010 Saat 12:43 |
geçen gün bende markette bir kıza annesi seslenirken duymuştum minel ismini anlamı nedir bakayım dedim değişik geldiği için bunu buldum nette alıntı
Çoğu sitede Minel’in anlamı ‘Cennetteki inci tanesi ‘ olarak geçiyor. Bu anlamı okuduğumda resmen şok oldum.. Minel kesinlikle ‘Cennetteki inci tanesi’ değildir! Bu anlamı maalesef bir kaç şahıs tarafından uydurulmuştur. Minel Kuran-i Kerim’de geçen, fakat tek başına hiç bir ifade etmeyen bir kelimedir! Minel kelimesinin anlamını anlamak için bir kaç örnek veriyorum. Iki tane cümle: ‘Ben böceklerden korkmuyorum’ ve ‘Bu Allah’tan gelen bir iyilik’. Bu cümlülerdeki ‘den’ ve ‘tan’, Minel’in Arapçadaki manasıdır. Yani Minel’in bizim tarafimizdan isim olarak konulması son derece komik ve saçmadır. Minel’in anlamını (anlamsızlığını) anlamak için size Minel’in geçtigi bir ayeti sunuyorum: بَرَاءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ إِلَى الَّذِينَ عَاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِكِينَ (Berâetun minallâhi ve resûlihî ilellezîne âhedtum minel muşrikîn). Türkçede anlamı: Müşriklerden, ahd aldığınız kimselere Allah'tan ve O'nun resûlünden bir beraattir. Bilgilenelim ve bilgilendirelim: Minel isminin gerçek anlamını herkesle paylaşalım! Insanlar bu anlamsız isimi kızlarına koymasınlar.. Düzenleyen esma24 - 13 Eki 2010 Saat 12:45 |
|
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım |
|
peperutka
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2010 Saat 13:12 |
saol Esmacım
|
|
nurten...
Altın Üye bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4509 |
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2010 Saat 16:12 |
ne kadar bilgisizce uyduruyorlar isimlerin manalarını
|
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
emre
Altın Üye Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4077 |
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2010 Saat 18:30 |
teşekkür ederiz esmacım .....şok oldum vala
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|