ALPELLA Yazdı:
Saat ve yer belirtmek gerektiğini bilmiyordum .Hem nsöyleyeyim
12.01.1999 Aydın doğumlu 14:10 saati
09.02.2006 arda istanbul 12:10 doğumlu
Ben 10.05.1975 Erzurum sabah 9,30
eşimi bilmiyorum yeterli mi? |
Merhaba,
Siz bir Boğa burcu insanısınız. Duygular ve duygusal ihtiyaçlarınızı tanımlayan Ay burcunuz da Boğa. Dolayısıyla haritanızda Boğa etkileri yoğun. Yükseleniniz ( Yani dış dünyaya gösterdiğiniz sosyal maskeniz ve yeni başlangıçları nasıl yaptığınız ) ise Yengeç. Büyük oğlunuzun Güneş'i Oğlak'ta, Ay burcu Akrep, Yükseleni ise İkizler. Küçük oğlunuzun ise Güneş'i Kova'da, Ay burcu Yengeç, Yükseleni ise İkizler.
Siz bir Boğa insanı olarak hayatında huzura, uyuma, işbirliği ve barışa önem veren, somut, pratik, sabırlı birisiniz. Yaşamınızda sabit, değiştirmek istemediğiniz davranış kalıpları olabilir. Bunlara karışılmasından hiç hoşlanmazsınız. Esneklik göstermekte zorlanabilirsiniz. Para, rahat, güzellik, estetik gibi konular sizin için önemlidir. Bütün bunları maddi ve manevi güvence ihtiyacı nedeniyle elde etmek istersiniz. Sevginiz sahip olmacı ve kıskanç olabilir ama sıcak ve sevecendir. yaşamda tutuculuktan vaz geçip esnek olmaya çalışmanız değişen koşullara adapte olabilmeniz açısından önemlidir. Sırf huzur bozulmasın diye kendinizi mutlu hissetmediğiniz konumlarda yıllarca doyumsuz bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yüzleşmeler, kavgalar ve değişim yaratacak olaylardan kaçarsınız. Moraliniz bozulduğunda yemek yemeyi abartma ihtimaliniz var. Sevdiklerine bağlanan, onlar için herşeyi yapmaya hazır bir portre çiziyorsunuz.
Büyük oğlunuz bir Oğlak olarak hedefleri olması gereken bir insan. Onlara adım adım ilerlemesi gerekiyor. Dünyada kalıcı bir şeyler başarmak ve bu başarıların ona güç ve güvence sağlaması kendisi için çok önemli. Gerçekçi ve pratik bir insan. Aynı zamanda muazzam bir ruh gücüne sahip. Diğer insanların yaşamları, duygularına karşı hassas. Ancak kendine inanmakta, yeteneklerine güvenmekte sıkıntı yaşayabilir. Aşırı aktif bir akla sahip. Her zaman hareket halinde, neşeli, aynı zamanda da olgun, hem bağlı hm de bağımsızlığına önem veren biri. Onu bireysel sporlara yönelttiğiniz taktirde çok başarılı olur. Gün içindeki verimi ruh hallerine göre değişebilir.
Küçük oğlunuz ise çağın ilerisinde, herkesten farklı düşünebilecek bir Kova insanı. Mutlaka bireyliğini, farklılığını, kendi özelliklerini ortaya koymalı. Aksi taktirde diğer insanlar gibi boyun eğen, grupla birlikte hareket eden biri olursa kritik zamanlarda baş kaldırabilir. Kendisinde doğuştan liderlik potansiyeli var. Tanınacak ve saygı görecek. Burada dikkat edilmesi gereken husus, sadece önemli olmak üzere mesleğini seçmemesi. Toplumun ona hayran olmasını, önemsemesini beklemeden kendi yaracılığını içinden geldiği gibi ifade etmeli.
Hepinize sevgiler.
Düzenleyen Gamze Özşahin - 26 Kas 2007 Saat 21:39