Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - merhaba
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummerhaba

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Konu: merhaba
    Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 12:09
Merhaba Gamze hanım

Ben 10.05.1975 eşim 28.02.1972 doğumlu. Oğularımız ise 12.01.1999 ve 09.02.2006 doğumlular. Bizimle ilgili neler söyleyeblirsiniz.

Emeğiinize sağlık, teşekkürler...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 14:15
Gamze hanım

Arada kaynamak istemedim şöööyle üst sıralara bir yerleşeyim ClownClown
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 14:21
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

Gamze hanım

Arada kaynamak istemedim şöööyle üst sıralara bir yerleşeyim ClownClown
Rica ederim. Smile Sırada bir sonraki sizsiniz. Daha sonra bir seansım olacağı için bugünlük sizlere veda edeceğim. Sevgiler...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 14:23
teşekkür ederim yorumunuz merakla bekliyorum
Saygılar...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 15:29

Merhaba Gamze hanım

Ben 10.05.1975 eşim 28.02.1972 doğumlu. Oğularımız ise 12.01.1999 ve 09.02.2006 doğumlular. Bizimle ilgili neler söyleyeblirsiniz.

Emeğiinize sağlık, teşekkürler...
Merhabalar,
Verdiğiniz bilgileri not aldım ancak doğum yeri ve saatlerini belirtmemişsiniz. Bu durumda sadece sizin bir Boğa burcu insanı, eşinizin ise Balık, büyük oğlunuzun Oğlak, küçüğün ise Kova olduğunu söylemek dışında fazla bir bilgi vermem mümkün değil. Boğa ile Balık birbiriyle uyum içersinde anlaşabilecek, birbirlerini tamamlayan burçlar. Büyük oğlunuz ile eşinizin anlaşması da daha kolay gözüküyor. Ama bütün bunlar çok yetersiz, elde gereken veriler olmadan üstünkörü söylenebilecek şeyler. Açıkçası beni de tatmin etmeyen bilgiler olmaktan öteye gidemiyor. Siz iyisi mi bana ailenizle ilgili ayrıntılı bilgiler verin, haritalar üzerinden konuşalım. Ya da arzu edersiniz sadece burçlarınızın özelliklerinden söz edeyim size. Karar size kalmış. Selamlar.
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 15:37
Saat ve yer belirtmek gerektiğini bilmiyordum .Hem nsöyleyeyim

12.01.1999 Aydın doğumlu 14:10 saati

09.02.2006 arda istanbul 12:10 doğumlu

Ben 10.05.1975 Erzurum sabah 9,30

eşimi bilmiyorum yeterli mi?
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2007 Saat 21:00

Saat ve yer belirtmek gerektiğini bilmiyordum .Hem nsöyleyeyim

12.01.1999 Aydın doğumlu 14:10 saati

09.02.2006 arda istanbul 12:10 doğumlu

Ben 10.05.1975 Erzurum sabah 9,30

eşimi bilmiyorum yeterli mi?
Merhaba,
Siz bir Boğa burcu insanısınız. Duygular ve duygusal ihtiyaçlarınızı tanımlayan Ay burcunuz da Boğa. Dolayısıyla haritanızda Boğa etkileri yoğun. Yükseleniniz ( Yani dış dünyaya gösterdiğiniz sosyal maskeniz ve yeni başlangıçları nasıl yaptığınız ) ise Yengeç. Büyük oğlunuzun Güneş'i Oğlak'ta, Ay burcu Akrep, Yükseleni ise İkizler. Küçük oğlunuzun ise Güneş'i Kova'da, Ay burcu Yengeç, Yükseleni ise İkizler.
Siz bir Boğa insanı olarak hayatında huzura, uyuma, işbirliği ve barışa önem veren, somut, pratik, sabırlı birisiniz. Yaşamınızda sabit, değiştirmek istemediğiniz davranış kalıpları olabilir. Bunlara karışılmasından hiç hoşlanmazsınız. Esneklik göstermekte zorlanabilirsiniz. Para, rahat, güzellik, estetik gibi konular sizin için önemlidir. Bütün bunları maddi ve manevi güvence ihtiyacı nedeniyle elde etmek istersiniz. Sevginiz sahip olmacı ve kıskanç olabilir ama sıcak ve sevecendir. yaşamda tutuculuktan vaz geçip esnek olmaya çalışmanız değişen koşullara adapte olabilmeniz açısından önemlidir. Sırf huzur bozulmasın diye kendinizi mutlu hissetmediğiniz konumlarda yıllarca doyumsuz bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yüzleşmeler, kavgalar ve değişim yaratacak olaylardan kaçarsınız. Moraliniz bozulduğunda yemek yemeyi abartma ihtimaliniz var. Sevdiklerine bağlanan, onlar için herşeyi yapmaya hazır bir portre çiziyorsunuz.
Büyük oğlunuz bir Oğlak olarak hedefleri olması gereken bir insan. Onlara adım adım ilerlemesi gerekiyor. Dünyada kalıcı bir şeyler başarmak ve bu başarıların ona güç ve güvence sağlaması kendisi için çok önemli. Gerçekçi ve pratik bir insan. Aynı zamanda muazzam bir ruh gücüne sahip. Diğer insanların yaşamları, duygularına karşı hassas. Ancak kendine inanmakta, yeteneklerine güvenmekte sıkıntı yaşayabilir. Aşırı aktif bir akla sahip. Her zaman hareket halinde, neşeli, aynı zamanda da olgun, hem bağlı hm de bağımsızlığına önem veren biri. Onu bireysel sporlara yönelttiğiniz taktirde çok başarılı olur. Gün içindeki verimi ruh hallerine göre değişebilir.
Küçük oğlunuz ise çağın ilerisinde, herkesten farklı düşünebilecek bir Kova insanı. Mutlaka bireyliğini, farklılığını, kendi özelliklerini ortaya koymalı. Aksi taktirde diğer insanlar gibi boyun eğen, grupla birlikte hareket eden biri olursa kritik zamanlarda baş kaldırabilir. Kendisinde doğuştan liderlik potansiyeli var. Tanınacak ve saygı görecek. Burada dikkat edilmesi gereken husus, sadece önemli olmak üzere mesleğini seçmemesi. Toplumun ona hayran olmasını, önemsemesini beklemeden kendi yaracılığını içinden geldiği gibi ifade etmeli.
Hepinize sevgiler.

Düzenleyen Gamze Özşahin - 26 Kas 2007 Saat 21:39
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2007 Saat 09:37
Çok teşekkür ederim Gamze hanım,

Vakit ayırıp, yorumladığınız için.

Saygılar  Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.