merhaba yeni üye olamıyorummmm lütfen yardım |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
esya
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 441 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 25 Nis 2015 Saat 15:56 |
arkadaşımın adresi ile giriş yaptım yeni üye olmak istiyorum ama site sürekli hata veriyor lüttfen yardım eder misniz
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba, şimdi denedim bir hata vermiyor tekrar bir dener misiniz? |
|
esya
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
e mail adresine aktivasyon maili gelmemiş erhanyılmaz adına gamze hanım
|
|
esya
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
tekrar baktık olmuyorrr :((
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kullanıcı adı mı erhan yılmaz öyle bir üye görünmüyor. Aktivasyon maili istenmeyen posta kısmına gelmiş olabilir lütfen bir kontrol eder misiniz?
|
|
Gamze
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
size özel mesajla bilgi verdim mesajlarınızı mail adresi bulunduğu için gizledim...
|
|
NYN
Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende komsum için uye olmak istedik ancak cookie hatası falan veriyor. üye olamadik moderatör gamze hanım. komşumun ismi de gamze :)
|
|
Gamze
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Cookie hatası aldığınıza göre ya tarayıcınız desteklemiyor ya da cookielere izin vermediniz... Lütfen bunları kontrol edip tekrar üye olmayı deneyiniz...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|