sedef Yazdı:
merhabalar Gamze hanım benim minik oğluşumun burcu başak yükseleni sanıyorum oğlak burcu ,babasıda tam bir oğlak (zor bir erkek)Benimde burcum ikizler yükselenim başak
Benim sorum
Burcunun özellikleri nelerdir?
ben bu küçük yaramaza nasıl davranmalıyım?
İleride hangi çalışmalara ve nelere yönlendirmeliyim?
Onunla daha iyi iletişim kurabilme konusunda ip uçları verebilirmisiniz?
birde aile uyumumuzu çok merak ediyorum.
eşim 26-12-1975 kırıkkale doğum saatini bilmiyorum
ben 06-06-1981 izmit doğumluyum saat:11 ile 12 arası doğmuşum(öğlen)
daha çok küçük ama bunları bilerek davranmak istiyorum.
Efeberk 16.09.2007 tarihinde saat:15:45 de istanbulda dünyaya geldi.
sevgiyle kalın |
Merhaba Sedef Hanım,
Öncelikle sizi kutlamak istiyorum izin verirseniz. Çünkü astroloji zaten insanı tanımak, anlamakla ilgili bir bilim dalı. O nedenle yavrunuzu elinizdeki bu eşsiz rehber sayesinde daha iyi anlamaya ve ona yaşam yolunda yardımcı olmaya çalışmanız takdire değer bir davranış. :))
Efeberk astroljik olarak pek çok özelliğini anne babasından almış. Bu aileler astrolojisinde sıkça rastlanılan bir durumdur. Güneş'i toprak gruplarından değişken nitelikli Başak'ta, Yükselen burcuyine toprak gruplarından ama öncü nitelikli Oğlak ( babası gibi ) ve Ay burcu su gruplarından sabit nitelikli Akrep..
Başak burcu bu dünyaya yararlı ve yararsızı birbirinden ayırarak, verimli olmaya gelmiş, metodik, detaycı, analizci insanların burcu. Yönetici gezegenleriniz ortak; Merkür. Çok gelişmiş bir görev duygusuna sahip olma ihtimali büyük. Başkalarının onun yaptıklarını beğendiklerini, takdir ettiklerini görmek ister. Servis ( hizmet ) onun için önemlidir. Herşeyi mükemmel yapmaya çalışır. Bu yönüyle de kılı kırk yaran, sürekli kusursuzluk peşinde olduğu için sürekli hata görüp söylenen biri haline gelebilir. Kendini de aynı şekilde kusursuzlaştırmak ister.. Başkaları onda suç veya kusur bulmadan o kendini bu anlamda didikler. O yüzden de eleştiriye asla tahammül edemeyebilir. Bunda bazen çok ileri gidebilir. Çekingenlik, alçakgönüllülük, endişe ve kararsızlık diğer özelliklerindendir. Becerikli, yeteneklidir. Planlı, programlı, titiz, güvenilir, gerçekçi, temiz ve düzenlidir. Düzeninin bozulmasından hiç hoşlanmaz.
Dışa verdiği izlenim olgun, ciddi, düşünceli ve derin bir kimlik olabilir. Yaşıtlarından daha olgun davranışlar sergileyebilir. Sahip olduğu derinliğin, yoğunluğun ve muazzam ruh gücünün farkında olmayabilir ama öyledir. Onun için sevmek ve sevilmek, üstelik onaylanmak büyük önem taşıyor. Kendine olan güvenini her zaman için yüksek tutmasını sağlayacak şekilde ona görev ve sorumluluklar verin, takdirlerinizi esirgemeyin. Beklediği ilgiyi göremediğinde küsüp içe kapanabilir veya agresifleşebilir. Duygusal konularda keskin olabilir. Kıskanç, sahiplenici, derin duygulara sahip gözüküyor. Yaratıcı sanatsal yetenekleri olabilir.
Su gruplarında bir büyük şans üçgeni ile dünyaya gelmiş. Hayatı boyunca şans, fayda, fırsat yaratan durumlarla karşılaşabilir. Oldukça yüksek bir duyarlığa sahip olduğu anlaşılıyor. Haritasında çok yoğun enerjiler var. Güçlü bir doğum haritasına sahip. Aslına bakarsanız onun haritasının birebir seansta yorumlatılması daha iyi olur.
Aile olarak birbirini dengeleyebilecek, destekleyebilecek bir yapıdasınız. Siz biraz daha sabırsız ve aceleci olabilirsiniz. Kişisel haritanızda toprak vurgusu hemen hemen yok gibi. Akılcı, mantıklı yönünüz güçlü. Öte yandan duygusal taraflarınız ve hassasiyetiniz de var. Eşinizin doğum saatini bilmemekle birlikte gök günlüğünden doğduğu günün dinamiklerini çıkardım. Sosyal ve kültürel değerler bakımından aranızda bir takım farkılılklar olabilir ama aranızdaki çekim gücü açık.
Birlikte mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum ailenize. Sevgilerimle.
Düzenleyen Gamze Özşahin - 22 Tem 2008 Saat 20:14