Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Merak ettiklerim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumMerak ettiklerim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Konu: Merak ettiklerim
    Gönderim Zamanı: 10 Ara 2007 Saat 10:30
Merhaba  Erkin Bey...

Kızım Cuma günü 4.ayını dolduracak.Ben kızıma çıngırak,dişlik,dönence dışında henüz birşey  almadım.Çünkü eşimin görevi nedeniyle küçük bir ilçedeyiz.Cumartesi merkeze gittiğimde ihtiyacı olacak herşeyi almak istiyorum(kaşıkl,tabak,alıştırma bardağı,sesli oyuncaklar)ve başka ne gibi şeyler almalıyım?profesyonel bir baba olarak önerileriniz?ilk kez anne olan birisine...

Kızım hiçbir şekilde biberon ve emzik  kullanmıyor,çok denedim.Parmağını emiyor emziğe alıştırmam zor.Ne yapmalıyım.

Son bir soru;Çameli çok soğuk bir yer,bu nedenle kızıma bebek arabası almadım,dışarı çıkamıyoruz pek,ilkbaharda almayı düşünüyorum.7 aylık olacak o zaman.Araba seçiminde bir öneriniz olabilirmi?

Şimdiden teşekkürler.

Düzenleyen sunacumen - 10 Ara 2007 Saat 10:31
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2007 Saat 15:34
Merhaba Suna Hanım,

Bu aylarda eğer otomobille seyahat ediyorsanız öncelike bir oto koltuğu satın almanızı tavsiye ederim.
Daha sonra bu aylarda bebeğinizin ilk arkadaşları olacak yumuşak (peluş) oyuncaklar, yatak kenarı oyuncakları,yer aktivite setleri, el göz koordinasyonunu geliştirecek iç içe küpler, üst üste halkalar gibi oyuncakları tercih edebilirsiniz.
Bebeğinizin parmağını emmesi çok da iyi birşey değil. Bunun yerine yalancı emzik kullanması kötünün iyisi olurdu. Bence  yalancı emziği denemekte israr edin.Parmak emme gelecekte ciddi problemlere yol açabiliyor. Bununla ilgili bir yardım almanız bile gerekebilir ileride.
Bebeğiniz 6 ayı geçtikten sonra hafif pusetleri kullanmaya başlayabilirsiniz. 5 kg. civarında, ön tekerlekleri 360 derece dönebilen, mümkünse kumaşı çıkarılıp yıkanabilen( 6 ay sonrası pusetlerde bu özellik birçok markada yoktur), fren sistemleri sağlam ve en önemlisi uluslararası bir marka satın almaya dikkat edin güvenilirlik, satış sonrası hizmet ve bilinirlik açısından.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 10 Ara 2007 Saat 15:36
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 09:15
Merhaba  Ekin Bey...

Yanıtınız için sonsuz teşekkürler...

Ben  c...... markalı ürünleri almak istiyorum,ek gıdalar için..Eğer istediklerimi merkezde bulamazsam internetten sipariş vereceğim.İnternetten sipariş vermek son çare.Çünkü  alacağım şeyleri görerek ve dokunarak alma taraftarıyım.Ürünlerde sorun çıktığında kargoyla uğraşmak istemiyorum.

Ürünlerinizi alabileceğim en güvenilir site ken web sitenizmi?Başka sitelerdede var...

İyi çalışmalar.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 01:54
Merhaba Suna Hanım,

Geç cevap için kusura bakmayın lütfen. Markanın kendi web sitesi satış yapmıyor sadece bilgi ve tanıtım amaçlı. Ürünleri direkt olarak birçok bebek mağazasından satın alabilirsiniz. İnternette de çok sayıda site var güvenli alışveriş yapabileceğiniz. Burada yazamadığım için özelinize mesaj attım.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 12 Ara 2007 Saat 16:31
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 09:17
Merhaba  Erkin Bey...

Tekrar teşekkürler.Bu saatte bile sorularımızı yanıtlamak için vakit ayırdığınız için.

Msj ı aldım,zaten o siteninde üyesiyim ürünleri dün inceledim.Sağolun.

İyi Çalışmalar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.