Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - memenin süt dolması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumemenin süt dolması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
prenses_78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2008 Saat 14:38
Orjinalini yazan: ceyy ceyy Yazdı:

evet arkadaşlar bu durum sıkça yaşanıyor ve psikolojik olduğunuda savunanlar var ama genede sütün boşa gitmemesi için saklanmalı bende öyle yapıyordum çünkü iki göğüstende aynı oranda süt alamıyordum ve hala emziriyorum bebeğim 17 aylık ve hep sağ göğsümü emmek istiyor

pisikolojik olduğuna ben inandım benim kızımda biberon almadığı için hep meme vermem gerekti süt olsun diye yapmadığım kalmadı şimdilerde ek gıdalara geçtik ve kaşıkla vermeye başladım tabi çok rahatladım vee sütüm dolup taşıyor bebeyim 4.5 aylık bitiremiyor sütü  artık çok olmasın diye su bile içmiyorum sağmaktan nefret ediyorum çünkü
canım kızım zeynep ezgim
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2008 Saat 15:12
Orjinalini yazan: prenses_78 prenses_78 Yazdı:

Orjinalini yazan: ceyy ceyy Yazdı:

evet arkadaşlar bu durum sıkça yaşanıyor ve psikolojik olduğunuda savunanlar var ama genede sütün boşa gitmemesi için saklanmalı bende öyle yapıyordum çünkü iki göğüstende aynı oranda süt alamıyordum ve hala emziriyorum bebeğim 17 aylık ve hep sağ göğsümü emmek istiyor

pisikolojik olduğuna ben inandım benim kızımda biberon almadığı için hep meme vermem gerekti süt olsun diye yapmadığım kalmadı şimdilerde ek gıdalara geçtik ve kaşıkla vermeye başladım tabi çok rahatladım vee sütüm dolup taşıyor bebeyim 4.5 aylık bitiremiyor sütü  artık çok olmasın diye su bile içmiyorum sağmaktan nefret ediyorum çünkü

maşallah canım sen emzir bol bol ,senin ki daha çok küçük ek besinleri tatma aşamasında daha çok doyurursan hiç emmez sonra anne sütünden mahrum etme yavrunu, onun besin değerleri hiç bir yerde yok, gelişimi için çok önemli önce emzir, sonra ek besinlerden vermen gerekiyor ,sütün bol olsun sağlıkla büyüt bebeğiniClown
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2008 Saat 23:12
KEREMIM adlı nicke sahip olan arkadaşım resmen benim şu an hissettiklerimi yaşamış oğluyla ilgili. Ben de şu an pompayla saıyorum ve sütüm resmen azalıyor:( Çok üzülüyorum...Göğsümden emzirsem tekrar gün aşırı, o günleri çok özledimmmmm!!
Yukarı Dön
KEREMIM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2008 Saat 21:37
merhabalar Sedef ...seninde benim yasadiklarimi yasamana cok uzuldum....bende ilk zamanlar emziren anne gordugumde agliyordum...senin yasadiklarini anliyorum inan bana...benim oglum su an 6.5 aylik...biz 4aylikken ek gidalara basladik...eger doktorun uygun gorurse sende basla....bu benim dusuncem tabi ama bence cocuklarimizi uygun olan en kisa surede ek gidaya alistirirsak daha dogru gibi....cunku damak tatlari gelisiyor....ve kendilerini tanimaya basladiklarinda daha fazla yiyecegin tadini biliyorlar...ve bence verdigin her seyi tek tek ver hepsini karistirip bulamac gibi verme herseyin tadini ayri ayri alsinlar...sonucu goreceksin...ben emmeyi biraktiktan sonra cok uzulmustum...sutumde cok kaliteliydi cok iyi yariyordu...gelisimi cok iyiydi...sutu biraktigi ay gelisimi neredeyse durdu...ama ek gidalarla kendini toparladi....pompayla bir bucuk ay daha verebildim sonra biberonun tabanini bile kapatmiyordu gelen...bende kabullenmistim...canini sikma herseyde bi hayir vardir...ama sonuna kadar emzirmek icin diret...
Omrum
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2008 Saat 20:39
Merhabalar tekrar,

Ben de aynen sizin dediğiniz gibi diretmeye devam ediyorum. Pes etmekten vazgeçtim, sütün bir yudumu bile onu besleyecek birşekilde diye düşünmeye başladım. Gittiği yere kadar artık..Henüz ek gıdaya geçmedik sadece mamayla ve suyla ekstra idare ediyoruz. Bakalım hayırlısı..
Yukarı Dön
KEREMIM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 19:42

selam...bebesim 4.5 aylik olmus....eger doktor  uygun gorurse bence hafif hafif meyvelerle basla...cunku sut kesildikten sonra oglumun gelisimi neredeyse kesilmisti...ama ek gidalarla su an eski gelisim hizini yakaladi...tabiki senin tercihin ama...benimkisi sadce tavsiye...hoscakal...umarim sute geri doner bebesin...

Omrum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.