Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - memenin süt dolması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumemenin süt dolması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bejan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 15:21
manüelle emzir ve kaşıkla ver son aşamada ğöğsünü ver
k
Yukarı Dön
ceyy Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 720
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 16:29
evet arkadaşlar bu durum sıkça yaşanıyor ve psikolojik olduğunuda savunanlar var ama genede sütün boşa gitmemesi için saklanmalı bende öyle yapıyordum çünkü iki göğüstende aynı oranda süt alamıyordum ve hala emziriyorum bebeğim 17 aylık ve hep sağ göğsümü emmek istiyor
Yukarı Dön
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2008 Saat 17:34

Göğüste ne kadar kalısa sakıncalı.Ben çalışıyorum sadece öğlen sağıyorum manuelpompa ile.Elektrikli almak istiyorum ne önerirsiniz.

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2008 Saat 21:37
Orjinalini yazan: BEYZACIK BEYZACIK Yazdı:

Göğüste ne kadar kalısa sakıncalı.Ben çalışıyorum sadece öğlen sağıyorum manuelpompa ile.Elektrikli almak istiyorum ne önerirsiniz.

İlk aylarda 5 saatten sonraki sütü vermek sakıncalı diye biliyordum ama yanlış olmasın Benal Hoca'ya danışabilirsin canım. Ben çalışmadığım halde pompa aldım. Med.... mini elektrikli pilli olanı. Çok da memnunum halen arada kullanıyorum ama bunu da Erkin Bey bizlerden daha iyi bilebilir canım. Sütün bol olsun canım.Clown
Yukarı Dön
ismigul Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 191
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 13:36
evet tecrübeli anneler.. benim de bi sorum var..
bebeğim 5. ayını bitirmek üzere, anne sütüne devam, ancak son 2 aydır 2-5 dk. emiyor ve göğsümü sırayla veriyorum.. yeni yeni devam maması ve meyva püresi denemek istedim (tabi azıcık ) ama istemiyor, suratını ekşitiyor, dili ile itiyor, ağzını açmıyor, hatta bazen kusuyor.. 1 ay sonra ben ne yapıcam peki?
Özgül'ün annesi
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 13:42
Orjinalini yazan: ismigul ismigul Yazdı:

bebeğim 5. ayını bitirmek üzere, anne sütüne devam, ancak son 2 aydır 2-5 dk. emiyor ve göğsümü sırayla veriyorum.. yeni yeni devam maması ve meyva püresi denemek istedim (tabi azıcık ) ama istemiyor, suratını ekşitiyor, dili ile itiyor, ağzını açmıyor, hatta bazen kusuyor.. 1 ay sonra ben ne yapıcam peki?
Canım bunu sık sık deneyeceksin, sabırlı olacaksın, birden hiç bir bebek alışamıyor, sen sabırlı ve ısrarcı olursan, zamanla alışacaktır Smile Canım bununla ilgili çok topiğimiz de var, onlarada bak istersen Smile

Düzenleyen fatoş - 15 Oca 2008 Saat 13:49
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2008 Saat 14:07

bende fikrimi söylemek isterim...bebeklerimiz yakın sayılır.benimki de tam 6.ayını doldurdu.bende 5 aylıktan beri meyve püresi, sebze çorbası ve yoğurtlara başladım.ANNE SÜTÜNE DEVAM TABİİKİ.2 hafta önce çalışmaya başladım...devam maması hiç kullanmadım ve kullanmakta istemiyorum açıkçası.kısa emme konusuna gelince benimkide aynı.yani artık büyüdükleri için oldukça fazla fazla çekiyorlar ve minicik mideleri bir çırpıda doyuyor merak etme.zaten aç olsa emmekten asla vazgeçmezler mecbur emmeye çünkü.gıdalardada sabır...yavaş yavaş, sabrederek, gülümseyerek bu geçiş dönemi dahada kolaylaşacaktır....
Yukarı Dön
tibelya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 124
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2008 Saat 12:40

merhaba , benim bebeğim de 5,5 aylık  bende yeni yeni ek gıdalara başlıyorum. Meyve püresinden önce meyve suyu verdim  çünkü  püreyi almamıştı  ama şimdi püre yemeye başladı  Ben armut ve elma veriyorum. Pirnçli mamayı pek yediremiyorum 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.